Anđelina Džoli zaplakala u Sarajevu

2
Holivudska glumica Anđelina Džoli uveličala je zatvaranje 17. Sarajevo Film Festivala i nije mogla da zadrži suze tokom primanja nagrade Počasno Srce Sarajeva
Foto: Edin Puzić, Sarajevo-x.com
Foto: Edin Puzić, Sarajevo-x.com

Iako nije bila najavljena kao gost festivala, Džolijeva je u pratnji nevenčanog supruga Breda Pita doputovala u Sarajevo iz Londona oko 17 časova, a prema pisanju sarajevskih medija, na crvenom tepihu pojavili su se u 19:45 časova. Popularni par bio je veoma raspoložen, pa su nekoliko minuta proveli pozdravljajući se sa brojnim fanovima koji su uzvikivali njihova imena, a potom su kratko pozirali fotoreporterima i dali izjave.

Anđelina je bila veoma ganuta nagradom koju je dobila pa je počela da plače nakon dugotrajnog aplauza i ovacija gostiju i publike u Narodnom pozorištu, među kojima je bio i predsednik Hrvatske Ivo Josipović.

- Hvala vam, počeću plakati - rekla je Anđelina što je izazvalo još jači aplauz nakon koga slavna glumica nije mogla suzdržati suze.

Iz prvog reda bodrio je njen suprug, holivudski glumac Bred Pit, koji je sedeo pored Mire Purivatre koji je Anđelini uručio nagradu tokom ceremonije.

Holivudska diva izjavila je kako je počašćena nagradom koju je dobila i da nikada do snimanja svog prvog filma u ulozi rediteljke, koji je nazvala U zemlji krvi i meda, nije upoznala tako talentovane i disciplinovane umetnike kao što su glumci sa ovih prostora.

Kako saznaje portal www.sarajevo-x.com, Anđelina i Bred odlučili su da produže svoj boravak u Sarajevu, pa je njihov let pomeren za 22:30 sati.

 

makonda-tracker