Marijana i Nemeš konačno priznali da su zajedno

5
Mesec dana nakon što je usledio dramatičan kraj njihove strasne romanse pred kamerama u rijalitiju Veliki Brat, Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš dali su svojoj ljubavi još jednu šansu

Kada je mladi operski pevač iz Požarevca u finalu Velikog Brata izrekao čuvenu rečenicu: Ja sam imao devetku iz glume, ali ona glumi za ocenu 15, stavivši tako tačku na tromesečnu vezu sa Šibenčankom Marijanom koju je pratio i neobuzdani seks pred kamerama, činilo se da je ovoj burnoj romansi dosašo kraj. Iako je Marijana nakon izlaska iz kuće, potpuno slomljena neočekivanim obrtom, u intervjuima konstantno ponavljala da ga još uvek voli i da veruje u njihovu ljubav, Nemeš je u jedinom intervjuu za Story rekao da se nikada ne vraća bivšim ljubavima. Ipak, tačno mesec dana kasnije, svedoci smo njihovog pomirenja koje je odjeknulo u čitavom regionu, a ljubavna priča Marijana & Nemeš je ponovo aktuelna.

- Razgovarali smo, zajedno smo i idemo dalje. Nadam se da je ovo tačka na i u mom privatnom životu - izjavila je Marijana za Exkluziv Tabloid a u međuvremenu se pismeno obratio i Nemeš:

- Poštovani, iako ne smatram da sam dužan da obaveštavam javnost o detaljima svog emotivnog života, a ipak imajući u vidu da je većina novinara ipak korektno izveštavala o ovom, za mene teškom periodu, reći ću vam da smo Marijana i ja zajedno. I to je sve sto ću reći. Niko osim nas ne zna kako je došlo do toga, niti ima potrebe da se zna ko je tu koga zvao i o čemu smo razgovarali. Takođe, moji roditelji i ja imamo isti odnos kakav smo uvek imali, i daleko od toga da moj otac mora da posreduje između moje mame i mene, kao i da je ona na ivici nervnog sloma. To su gluposti koje ste ovih dana mogli da pročitate u nekim novinama. Kao i svaka porodica, ne slažemo se uvek u svemu, ali oni poštuju moje mišljenje i odluke, tako da ništa i niko nikada neće moći da nas udalji. Mislim da bismo svi bili srećniji kada bi ljudi više vremena posvetili onima koje vole i svojim životima, a manje se bavili drugima. Svestan sam da sam svoj život učinio suviše javnim, a premalo privatnosti zadržao za sebe. Mlad sam čovek i dozvolite mi da imam pravo da to promenim. Svima dobronamernima uvek ću izaći u susret, ali onima koji to nisu, moja vrata biće zatvorena. Molim vas da poštujete moju odluku – stoji u pisanoj izjavi Nikole Nemeševića.

Jelena Kulović

makonda-tracker