Maja Višić: Posle odmora u nove radne pobede

5
Nekadašnja pevačica grupe Noć i dan Maja Višić uveliko promoviše svoj prvi album, a nedavno se vratila sa porodičnog odmora u Hrvatskoj

Pevačica čiju je petnaestogodišnju karijeru obeležio rad u grupi Noć i Dan u poslednje vreme uveliko radi na promociji svog prvog samostalnog albuma Anđeo čuvar u izdanju KCN Recordsa, kao i spota za naslovnu numeru.

- Mnogo je teže kada krećeš ispocetka sa novim imenom ali ujedno i mnogo slađe. Sada se vrednuju neke druge stvari, vreme je drugacije, sve se daje za naslovnu stranu i za pojavljivanje u medijima, ali samo odabrani opstaju.

Srednja generacija prepoznaje moj glas, seća se mojih pesama Godina ide za godinom, Zabranjeno i Hej da mi je, a sada tražim način da me prepozna i mlađa generacija.

Imam dobar album, dobre pesme i ljudi jako lepo reaguju na mojim svirkama. Uradila sam spot za dve pesme, vrte se na nekim muzičkim televizijama, a u planu je još jedan spot koji ću uskoro da snimam za pesmu Orahovo drvo jer ona to zaslužuje – kaže ova pevačica koja već četiri godine živi mirnim porodičnim životom.

- Pauza od četiri godine za mene je bila jako bitna jer sam zasnovala porodicu i rodila ćerkicu Nikolinu kojoj posvećujem sve svoje slobodno vreme. Upravo smo se vratili sa odmora, bila sam sa porodicom u Hrvatskoj a planiramo još jednom u septembru da odvojimo sedam dana za neku drugu destinaciju jer moja ćerka obožava more – završava Maja Višić.

 

makonda-tracker