OVAKO JE SVE POČELO

"KAO DA SAM U NAPORNOM SNU, SAMO TONEM, ALI NE PLAČEM": Biljana Srbljanović otkrila sve detalje borbe sa KORONA VIRUSOM!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Raaza

25-03-2020 08:45h
Povuci liniju i bices kao nova.

XLXL

25-03-2020 09:01h
Opomena, jer Djindjicu(z l i k o v c u) podize spomen..

Branko

25-03-2020 09:48h
Za ove Snsovce poput Biljke uvek dobri uslovi..

Lj.G

25-03-2020 15:40h
Molim vas, da li je Biljana uopste bitna u ovoj situaciji gde smo svi ugrozeni. Osoba puna kontroverzi, cesto na pogresnoj strani svega, osoba koja ne moze sama sa sobom da se dogovori, bez iole empatije prema svima...naravno kad je zdrava, i stalno
u pokusaju da bude u centru paznje na bilo koji nacin...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: