Britanska pevačica Adel prvi put na dodeli MTV Video Music Awards

0
MTV je objavio je prvu lista izvođača koji će nastupiti uživo na dodeli 2011 MTV Video Music Awards

Poznata po svom soul zvuku i moćnim, iskrenim stihovima, britanska pevačica i tekstopisac s vrhova top listi Adel, čiji je veliki hit singl Rolling in the Deep dobio neverovatnih sedam nominacija, imaće svoj prvi nastup na dodeli VMA na ovogodišnjoj svečanosti. S fantastičnom godinom iza sebe i sa tri nominacije u džepu, uključujući i onu za Najbolji hip-hop spot, Lil Vejn ozbiljno cilja na VMA krunu kad stupi na VMA scenu. Nakon upečatljivog debija na dodeli VMA 2007., Kris Braun, koji ima više nominacija za VMA, daće sve od sebe kako bi priredio još jedan fantastičan nastup. 2011 MTV Video Music Awards prenosiće se uživo iz dvorane Nokia Theater u Los Anđelesu u noći između nedelje na ponedeljak, 28. na 29. avgust 2011. u 3 sata posle ponoći. MTV će naknadno objaviti imena drugih izvođača i prezentera.

- Velika mi je čast što sam nominovan i uz to sam i izvođač na ovogodišnjoj VMA dodeli, jer je to prilika koja se ne ukazuje svakome. Sa velikim nestrpljenjem čekam svoj nastup, a te nedelje će izaći moj novi, deveti album Tha Carter IV - rekao reper Lil Vejn.

- Veoma sam uzbuđen zbog mojih nominacija i zbog povratkta na VMA pozornicu. Pripremam specijalan nastup za sve moje divne fanove - oduševljeno je prokomentarisao Kris Braun.

Gledaoci mogu da glasaju za glavne VMA kategorije, uključujući i kategoriju Najbolji novi izvođač  online na vma.mtv.com ili na m.mtv.com putem mobilnog telefona.

 

makonda-tracker