icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

bori se

"NEMAM UPALU PLUĆA, UZ KISEONIK SUPER DIŠEM": Biljana Srbljanović objašnjava simptome virusa korona i svoje stanje

Puštena je na kućno lečenje uz medikamente

Dramska spistaljica Biljana Srbljanović nakon što je saznala da boluje od virusa korona, odmah je obavestila javnost i prijavila da za prijem u bolnici. Nakon svih pretraga, ona je puštena na kućno lečenje, a sada je putem Fejsbuka otkrila kako se oseća.

 

"Moj medicinski bilans za danas: nemam upalu pluća, uz kiseonik super dišem, dobila sam antibiotike i još nešto, i uz obećanje da ću biti potpuno izolovana i da ću se svakog dana javiti lekaru, a odmah doći pravo u bolnicu ako mi se iole pogorša stanje, došla sam kući. Sad ležim u dečjoj sobi, potpuno zatvorena, sama u stanu, muž, koji je negativan, izolovan je. Od garaže do petog sprata sam išla peške, da ne zagadim lift i to mi je bi najveći izazov savremenog doba. Penjala sam se pola sata.

 

Jer, nije baš kao običan grip. Više je kao neko stanje u kom toneš u nekakav vreo vazduh i boriš se za dah. Teško se koncentrišem, uglavnom spavam, prespojili su mi se dani, nisam sigurna koji smo danas.

Sve mi donose do vrata, moje požrtvovane i divne komšije, ali ionako nemam apetita.

 

Eto, to je jedino što imam da kažem. Hvala vam svima baš. Javiću vam sve što prolazim, da znate, da prepoznate "- poručila je Biljana Srbljanović.

 

foto: Aleksandar Jovanović Cile