Snežana Dakić demonstrirala pranje sudova

1
Tokom radionice pod nazivom Neka Vaše ruke pričaju priču predstavljeno je novo sredstvo za pranje posuđa Fairy DermaProtect, a domaćin je bila Snežana Dakić-Mikić, poznata TV voditeljka i stručnjak u oblasti lepote i života sa stilom.

Događaj je bio organizovan u studiju Prostor, gde su gosti imali priliku da nauče od vizuelne umetnice Antee Arezanović kako da oslikaju stilizovane šolje i tanjiriće za čaj. Takođe, i dermatolog Gordana Isailović je dala učesnicima radionice neke interesantne savete i trikove vezane za negu kože ruku. Gosti su imali priliku da testiraju Fairy DermaProtect po prvi put, tako što su u toploj vodi oprali sudove sa nekoliko kapi novog Fairy-ja.

Koža ruku se smatra veoma značajnom kod formiranja utiska o nekoj osobi. 37 odsto žena širom Evrope smatra svoje ruke najzanemarenijim delom svoga tela. 36 odsto njih veruje da ova tvrdnja važi za žene uopšte. Žene su se jednoglasno složile da ruke stvarno mogu da pokažu godine – 47 odsto žena je identifikovalo Saru Džesiku-Parker kao poznatu ličnost sa rukama koje odaju njene godine poput njene lične karte. 66 odsto žena se složilo da meka koža čini da se osećaju zdravo. Prema svemu gore navedenom, naučnici i eksperti za negu kože su odlučili da iskoriste njihova istraživanja i ekspertize i da obezbede svakodnevno rešenje za meke i hidrantne ruke.

DermaProtect formula je testirana kroz niz tehničkih i kliničkih testova koji su potvrdili njegovu snagu čišćenja, blagotvorno dejstvo, kao i osećaj hidrantnosti i mekoće kože. Sada imate više razloga da perete sudove, sa novim Fairy DermaProtect-om koji Vaše ruke održava izuzetno mekim i hidrantnim. Možete doživeti čulnije iskustvo pranja.

 

 

makonda-tracker