Antonija Blaće odmara sa voljenim Hrvojem, pre nego što se on preseli na Sardiniju

0
Popularna hrvatska voditeljka Antonija Blaće provodi poslednje dane godišnjeg odmora letujući sa verenikom i vaterpolistom Hrvojem Brlečićem na Jadranu, pre nego što se ponovo razdvoje, jer njen voljeni nastavlja karijeru na Sardiniji
Foto: RTL
Foto: RTL

Nakon Krka, Cresa, Antonijinog rodnog Šibenika i Hvara par se uputio na poluostrvo Pelješac, gdje letuju Hrvojevi roditelji.

- Bilo je predivno, prvo smo bili s vaterpolistom Igorom Hinićem i njegovom suprugom Ivom na Cresu, u Osoru. Dizali smo se ujutro da bacamo mreže, lovili smo ribu, jeli što smo ulovili i nismo ostali gladni, iako smo od zdrave prehrane skinuli koju kilu - ispričala je simpatična Antonija za Jutarnji list, koja će pre vraćanja na posao otputovati sa voljenim na Ibicu i Sardiniju.

- Hrvoje na Sardiniji počinje igrati 15. septembra pa smo za 1. septembar s prijateljima dogovorili Ibicu. Teško smo se priviknuli na razdvojenost tokom Velikog Brata. Susreti su nam izgledali tako da ja donesem kofer, izvadim prljave stvari, a za to vreme Hrvoje sprema svoje čiste u svoj kofer i odlazi na putovanje. On se vraća, a ja odlazim. I tako skoro pola godine. Pred kraj smo se i verili. Razdvojenost nam je ustvari samo učvrstila vezu. Veridba je zapravo bila žigosanje, jer se ne viđamo previše, pa da se zna ko je čiji. Sada ga u miru puštam na Sardiniju – rekla je kroz smeh voditeljka.

 

makonda-tracker