ima li dalje?

BILO JE DANA KADA JE GLADOVALA ALI OVAKVE POHLEPE SE NE SEĆA: Jelena Dokić zaprepašćena slikom iz Australije!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

kromanjonac

22-03-2020 05:38h
Draga Jelena..potpuno si u pravu..zivim u USA I prvo sto sam pitao amere:sto ce vam toliki toalet papir?!Neverovatno je..Razumnima sam probao objasniti sto znaci ziveti bez tekuce vode I struje..neshvataju..ali se prezivi..ili kada imas da jedes stari hleb I slanina uzegla..govorim im ..prezivi se..Granica prema mexicu I kanadi je zatvorena ali ne za promet robe..Ostat ce za pamcenje:prvo sto je nestalo u prodavnicama je toalet papir..ljudska psiha je neverovatna..posle toga maramice..papirni peskiri..itd..nakon toga ide hrana:meso..mleko..jaja..konzerve..itd.prije par dana bio sam u Wallmartu..redovi za vodu?Rafovi gde su bile konzerve (spam..govedina..ribe..povrce.)prazno..Taj dan bilo je mleka..posle su ogranicili na 2 galona..Drugi veliki lanac(Fry"s)ista situacija..sada su uveli ponedeljak-cetvrtak 6 ujutro do 7 mogu smo kupovati stariji od 55 godina...Prije par dana gledam jedan video:zena place..medicinska sestra u Yorksir. UK zavrsila smenu nakon 40 sati I otisla u prodavnicu da kupi nesto voca I povrca za sledecih 40 sati(slobodna je)prazne tezge..place I zamoljava nemojte to vise da radite..mislite na nas koji brinu ovama..sta drugo reci..Svaka ti cast na video I komentaru..

Zoran

22-03-2020 20:33h
@kromanjonac
I ja sma u SAD. Niej samo toalet papir, nema alkohola, tecnosti za dezinfekciju ruklu, maramica...NISTA.

MI isli u Volamrt, kao d adele dzabe. Reko aj vbzimo u Harvejs, tamo manja guzva.

Ma nek kupuju st aoce, ja mogu mnogo duze. Hleb mesimo, brasno ce da ima valjda, u seoskom podrucju smo nekom, voda ce ima, ako neam sapun i meni dosta.

Sad ce OPASNA kriza posle ovog nazovi virusa koji ej samo povod. Industrija im slabop ide i kupovina, narod ne kupuje. MILIONI otkaza ce biti.

Legija

22-03-2020 10:05h
Samo radi publiciteta...ti nisi vredna da ti se ime pomene...izdala si sebe samu
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: