Ljiljana Blagojević: Na usluzi svojim damama

0
Kada je 9. jula carskim rezom rodila ćerkicu Mionu, glumica Kalina Kovačević je svoju majku i koleginicu Ljiljanu Blagojević učinila najsrećnijom bakom na svetu
Foto: Milena Rakočević, Petar Đorđević
Foto: Milena Rakočević, Petar Đorđević

Dečji plač, smeh i žamor ispunili su život naše talentovane glumice Kaline Kovačević-Ćaldović (27) kada je u subotu 9. jula na svet donela devojčicu kojoj je u dogovoru sa svojim suprugom, sportskim menadžerom Radetom Ćaldovićem (27), dala ime Miona. Inače, glumica se porodila carskim rezom u porodilištu u Višegradskoj ulici, a devojčica je po rođenju bila teška 2.400 grama i dugačka 47 centimetara.

- Na svet je došla mamina princeza kojoj su roditelji dali ime Miona. Beba i ja se osećamo odlično – otkrila je u SMS poruci glumica svojim prijateljima neposredno nakon porođaja.

Najlepše emocije obuzele su i Kalinine roditelje, proslavljenu glumicu Ljiljanu Blagojević i uspešnog dramaturga Sinišu Kovačevića, a njihova radost što su dobili prvu unuku postala je neizmerna.

- Presrećna sam što sam postala baka i željno iščekujem izlazak unuke iz porodilišta. Spremna sam i jedva čekam da pomognem Kalini u prvim danima majčinstva. Biću joj dvadeset četiri sata dnevno na usluzi i radujem se što ću biti u prilici da joj pomognem na svaki mogući način – rekla je za Story Ljiljana koja je i tokom njenog blagoslovenog stanja bila uz svoju ćerku jer je zbog rizične trudnoće morala da vodi računa o svojoj ishrani, pa je poslednje mesece pred porođaj morala da leži u bolnici. Međutim, lepa glumica je na vreme počela da se edukuje o prvim danima majčinstva čitajući stručnu literaturu i tražeći savete od svog doktora.

Nakon što se prvi put ostvarila u ulozi majke, gospođu Ćaldović sada očekuju meseci u kojima će u potpunosti biti posvećena svojoj ćerki, pa će zbog toga uslediti i odsustvo sa posla, ali i slatke neprospavane noći koje će sa svojim suprugom provesti uz ćerkicu.

- Ne plašim se odsustvovanja. To je sasvim normalna stvar koja je kad-tad morala da se desi. Ima vremena za posao i karijeru – govorila je tokom trudnoće Kalina koja uživa punu podršku svog supruga Radeta Ćaldovića.

- Brak i deca mogu samo još više da me podstaknu da budem što bolji u svom poslu. Od Kaline uvek imam podršku, kao i ona od mene – pričao je Rade neposredno nakon svadbene ceremonije koju su organizovali 27. februara ove godine. Šarmantni par se zakleo na večnu ljubav u zemunskoj Crkvi roždestva presvete Bogorodice, a svadbeno veselje upriličili su u Hotelu Jugoslavija. Ovo je samo bio početak njihove bajkovite veze koja je sada upotpunjena rođenjem preslatke Mione.

Danilo Mašojević

makonda-tracker