Nada Macanković i Bojan Janić:Repriza medenog meseca

0
Glumica Nada Macanković i odbojkaš Bojan Janić otkrivaju kako provode svoj odmor u Crnoj Gori i objašnjavaju zbog čega nisu bili zajedno za prvu godišnjicu braka
Foto: Julija Gromova
Foto: Julija Gromova

Glumica Nada Macanković i odbojkaš Bojan Janić otkrivaju kako provode svoj odmor u Crnoj Gori i objašnjavaju zbog čega nisu bili zajedno za prvu godišnjicu braka

Talentovana glumica Nada Macanković (28) i odbojkaš Bojan Janić (28) željno su iščekivali vrele letnje dane kako bi se posle česte razdvojenosti zbog njegovih obaveza potpuno posvetili jedno drugom. Upravo zbog toga zajednički kratki, ali romantični odmor na Crnogorskom primorju prethodno je bio planiran do detalja, a partneri koriste svaki trenutak da jedno drugo obasipaju ljubavlju i pažnjom.

 - Pošto moji roditelji imaju stan u Crnoj Gori, već dvadeset godina tamo odmaram. Prošle godine smo Bojan i ja zajedno proveli najbolji odmor na Mikonosu i mada smo želeli da i ove godine odemo u Grčku, zbog Bojanovih obaveza ugrabili smo tek nekoliko dana za odlazak more - priča Nada, dok njen voljeni objašnjava kako njih dvoje provode vreme u Budvi.

- Idemo na poluprivatne i osamljene plaže jer nam ne prija gužva. Noćni izlasci svode nam se na šetnje i druženje sa prijateljima - kaže Bojan, a Nada se nadovezuje.

- Uglavnom se kupamo u Reževićima jer je tamo za mene najlepša plaža u Crnoj Gori. Volimo zalazak sunca na tome delu obale i često se kupamo do pola devet ili devet uveče - objašnjava gospođa Janić i prepričava kako im je protekla prva godina bračnog života.

- Otkako se zabavljamo nama je lepo, pa se ništa značajnije nije promenilo ni kad smo stupili u brak - kaže Nada kojoj je ipak bilo žao što njen izabranik nije bio u mogućnosti da zajedno proslave prvu godišnjicu braka 22. maja.

- Imao sam sportske obaveze u Argentini, ali ne volim prenaglašavanje tih formalnih stvari u vezi ili braku. Da smo bili zajedno naravno da bismo obeležili godišnjicu na adekvatan način i prisetili bismo se naše svadbe i svega što je pratilo stupanje u brak. Inače, slavimo naše rođendane i oni nam uvek ostanu u lepom sećanju - ističe Bojan, dok Nada kaže da im je  boravak u Crnoj Gori svojevrsna repriza medenog meseca.

- Nikada medeni mesec nisam zamišljala kao romantično putovanje na kojem smo samo nas dvoje dovoljni jedno drugom. Zato smo prošle godine išli na Mikonos u društvu moje sestre i zeta - kaže Nada i otkriva da svoj brak više ne doživljava kao vezu na daljinu.

- Za mene to nije brak na daljinu jer ga viđam barem jednom sedmično. Bojan je šest meseci godišnje u Rusiji, a pola godine je ovde, tako da ga posećujem i kada konstantno trenira - napominje Nada čiji suprug se odlično prilagodio životu u ruskoj prestonici, ali je poslovno aktivan i u Beogradu, gde drži igraonicu Biberče.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker