Oliver Mandić: Kao u dobra stara vremena

0
Legendarni muzičar Oliver Mandić otkrio je zašto je odlučio da svoj pedeset osmi rođendan 13. jula proslavi sa svojim prijateljima, dok je njegova supruga Maja kod kuće brinula o njihovoj šestomesečnoj ćerki Hani Coli
Foto: Ivan Dobričić
Foto: Ivan Dobričić

Legenda domaće muzičke scene, Oliver Mandić, organizovao je 13. jula u klubu Red Shoes na Adi Ciganliji proslavu svog 58. rođendana. Uz to, slavni domaćin odlučio je da istim partyjem obeleži i godinu koja je za njega bila više nego uspešna, ali i da najavi svoj povratak na muzičku scenu.

Priliku da uživaju u slavljeničkoj atmosferi imali su i svi gosti koji su se te večeri zatekli u klubu, ali prethodno su morali da kupe kartu čija je cena, na ideju slavljenika, iznosila simboličnih sedam dinara.

Mandić je svoje prijatelje ugostio u VIP separeu, a među prvima na rođendan je došao roker Milić Vukašinović u pratnji svoje supruge Suzane Vučić, a potom i rokerka Lana Toković. Domaćin je spremno dočekivao goste i bio je zadužen za odličnu atmosferu.

Slavlje su uveličali i Bebi Dol, Bora Čorba, Dragi i Žika Jelić iz YU grupe, Aleksa Jelić, pobednik Zvezda Granda Stefan Petrušić, Inspektor Blaža, kao i mnogi drugi prijatelji legendarnog muzičara.

- Odlučio sam da rođendan proslavim sa svojim prijateljima koji su već decenijama uz mene. Drago mi je što su se odazvali mom pozivu i nadam se da su se odlično proveli. Okupila se stara rokenrol ekipa i zato je ovo bio pravi način da proslavim rođendan – kaže Oliver koji je animirao kolege da izađu na scenu i u ime dobrog provoda otpevaju po neku svoju pesmu.

Inače, Oliverova supruga Maja Kozilica Mandić ostala je kod kuće da čuva njihovu ćerkicu Hanu Colu koja je na svet došla 26. decembra prošle godine, ali je zato popularni muzičar svojim gostima prepričavao prve dogodovštine svoje mezimice. Uz odličnu muziku i bogatu trpezu, slavlje Olivera Mandića potrajalo je do ranih jutarnjih časova, a gosti nisu krili želju da ovakve proslave postanu tradicija.

Danilo Mašojević

makonda-tracker