"ŠTA ME BRIGA ŠTA ĆE KO DA MISLI?"

NE KRIJE SVOJU TUGU: Marina Visković nakon 10 godina raskinula s verenikom, a evo zašto ne želi da je fanovi teše

3

Iako su mnogi očekivali da će se pevačica Marina Visković zakleti na večnu ljubav Mirku Vukoviću, s kojim je provela 10 srećnih godina, ona je ponovo slobodna.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kako su mediji pre nekoliko meseci javili, par je raskinuo, a pre nekoliko sedmica pevačica je priznala da i dalje nije ostavila sve iza sebe.


Ne mogu da kažem da sam ga prebolela. Ja ću uvek da gajim emocije prema njemu, on je deo mog života i to će tako biti —istakla je Marina nedavno za Blic.

 

Ona se tokom gostovanja u emisiji Magazin In obratila svojim obožavaocima koji joj putem Instagrama upućuju reči utehe i poručuju joj da ne bude tužna.


Moram da iskoristim priliku da se obratim svojim pratiocima na Instagramu. Ja sam snimila neki stori gde sam slušala neke tužne pesme i ljudi su stekli utisak da sam ja jako tužna. Mnogo sam poruka dobila: "Nemoj da budeš tužna, digni glavu gore". Mene je tu u stvari pecnulo... To je ono nemoj da vide da si tužna, budi lavica. Ja kažem: "Ljudi, koga lažete?". Ja ću da budem tužna kad hoću da budem tužna. Šta me briga ko će šta da misli — kaže pevačica.

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić


Ona je istakla da se ne ponaša u skladu s tim šta će o njoj misliti oni kojima nije draga.


Ako ću ja da fingiram da sam srećna da bi neko ko mene ne voli jedva čekao da ja budem tužna, onda sam ja ista kao i on. Ja uopšte nemam problem da kažem kad sam tužna — završava Marina.

 

 

makonda-tracker