PREUREĐENJE

"TA SOBA NAM JE SADA ZA KORNJAČU": Stevan Piale će za nekoliko meseci postati otac, a ovako će izgledati njegov DOM!

1

Sa suprugom Unom uveliko priprema sobu za bebu, a za kućne ljubimce će morati da nađe drugo mesto

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Glumac Stevan Piale i njegova supruga Una za nekoliko meseci postaće roditelji, a do tada društvo im prave dve mačke i jedna kornjača, koja u njihovom domu na Dorćolu ima svoju sobu.

 

Međutim, zbog prinove par planira da preuredi čitav životni prostor, a ta kornjačina soba postaće - dečija.

 

"U poslednje vreme najčešće provodimo vreme tako što prolazimo tekst za moju seriju (seriju u kojoj glumi), mada trenutno imam toliko obaveza da ni nisam mnogo kod kuće i Una ume da se požali zbog toga", objasnio je on, koji će tata postati krajem jula.

 

"Planirano je da preuredimo jednu sobu da bude dečija, ali stvarno ne znam kako ćemo stići s obzirom na to da Stevan završava snimanje u junu, baš kad je i meni termin za porođaj", pomalo zabrinuto rekla je Una, dok se Stevan duhovito nadovezuje:

 

"Ta soba nam je sada za kornjaču. Gore imamo spavaću sobu koju skoro i da ne koristimo, već je magacin. Dnevna soba nam je sve, pa i spavaća, tako da toliko smo bogati da imamo sobu za kornjaču. A kad ćemo stići da je preuredimo u dečju sobu, e pa to sad čekamo kornjaču da odluči. To je sad proces, mora ona sama da se iseli, ne možemo odmah da je izbacimo."

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker