JASNA PORUKA

"SVET JE U OZBILJNOJ KRIZI": Bivša SRPSKA snajka, Adrijana Lima veoma je zabrinuta za zdravlje svih ljudi! (FOTO)

0

Nimalo joj se ne dopada ono što se dešava

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Adrijana Lima, bivša žena Marka Jarića, oglasila se putem društvene mreže Instagram povodom novonastale situacije oko virusa korona, koja ju je i te kako zabrinula.

 

"Svet je u ozbiljnoj krizi što se tiče zdravlja, pa onda i ekonomije... Tera te da shvatiš da smo brinuli o potpuno površnim stvarima, a zaboravljamo da je zdravlje najvažnije. Potrudimo se da ne izgubimo nadu u ovom teškom periodu... Zajedno ćemo prebroditi ovo i pobediti. Verujem u to", poručila je ona uz poslednju objavu, ispod koje je jedna njena obožavateljka iz Italije prokomentarisala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

"Budite svake sekunde sa onima koje volite. Ja sam Italijanka i svakog dana smo zatvoreni. Ne možemo da vidimo dečka, devojku, porodicu i prijatelje. I to će biti tako sve do (minimum) 3. aprila. Teško je jer ne izlazimo, ali je još gore u našim bolnicama... Molim vas, ne potcenjujte problem kao što smo mi to činili na početku ... Prevencija je ključ. Uzmite Kinu i Italiju za primere i nemojte pravite iste greške. Pričam svim srcem."

 

Ovaj komentar lepoticu je veoma potresao, pa joj je odgovorila emotikonima srca i poručila:

 

"Šaljem ljubav i snagu za tebe, tvoje prijatelje i porodicu. Zapamtite da niste sami."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

makonda-tracker