jaka je

"NIŠTA ME NIJE DRŽALO PORED NJEGA, A OPET MI JE BILO TEŠKO": Kija Kockar nikad iskrenije o svom životu i iskustvima!

0

Majka joj je bila najveća podrška

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Kristina Kija Kockar gostujući u jednoj emisiji javno je priznala da je jednom prilikom bila spremna da ostane u ljubavnoj vezi, pa makar i po cenu da se non-stop svađa sa  partnerom.

 

Mnogi su brzo pomislili da govori svom bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću, s kojim je doživela veliku dramu u rijalitiju nakon kog su se i razveli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

 

"Nikad se ne bih razvela da ja nisam podnela papire za razvod. On posle svega nije hteo da se razvede", istakla je u "Magazinu In" Kija, koja je i te kako svesna da nije dobro ostajati u "toksičnim odnosima".

 

"Imala sam situaciju gde sam želela da budem udvoje pa makar se i svađali. Jako mi je bilo teško da se odvojim od svega toga. Naravno da je mnogo bolje izaći iz nečeg što je toksično, ali nije lako. Moram da budem iskrena. Mislim da je svaka žena prošla kroz to, bila je slaba... ali prebolela je", izjavila je Kija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

 

Turbulentnu ljubavnu priču joj je majka pomogla da preboli.

 

"Da nije bilo moje majke, ja sigurno ne bih mogla da prebrodim neke periode. Meni je bilo teško da se rastanem najviše jer sam tog čoveka smatrala članom porodice, jedina muška osoba za koju sam se ja vezala, jer ja nisam imala oca, brata... On je bio jedina muška osoba za koju sam se toliko vezala. Majka mi je dosta pomogla, ali ja sam imala i novac i svoju nekretninu. Samo sam imala tu neku emociju i da nije bilo moje majke... Ništa me nije držalo pored njega, a opet mi je bilo teško", zaključila je Kockareva.

 

 

 

makonda-tracker