obazrivo

PROSLAVLJENI FUDBALER SE SAMOIZOLOVAO NA OSTRVU MADEIRA: Kristijano Ronaldo ima PORUKU za ceo svet!

1

Važno je da svi mi sledimo savete Svetske zdravstvene organizacije (SZO) i organa koji odlučuju o načinu na koji se nosimo sa trenutnom situacijom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo (35) uputio je putem društvenih mreža poruku celom svetu, a vezano za pandemiju koronavirusa.

 

Portugalac se samoizolovao na ostrvu Madeira u svojoj kući posle vesti da je njegov saigrač Danijele Rugani pozitivan na novi virus.

 

"Svet prolazi kroz veoma težak trenutak koji od svih nas zahteva najvežu brigu i pažnju. Danas vam govorim ne kao fudbaler, već kao sin, otac i čovek koji je zabrinut poslednjim dešavanjima koja utiču na ceo svet."

 

Važno je da svi mi sledimo savete Svetske zdravstvene organizacije (SZO) i organa koji odlučuju o načinu na koji se nosimo sa trenutnom situacijom. Zaštita ljudskog života mora da bude iznad bilo kog drugog interesa.

 

"Želim da podelim misli sa svima koji su izgubili nekog bliskog, svoju solidarsnost sa onima koji se bore protiv virusa, kao moj saigrač Danijele Rugani, i moju stalnu podršku neverovatnim zdravstvenim radnicima koji su ugrozili svoje živote kako bi spasli druge", napisao je jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

 

makonda-tracker