bez dlake na jeziku

NEKE STVARI JEDNOSTAVNO NE ŽELI DA TOLERIŠE: Anastasija Ražnatović otkriva zašto briše pojedine komentare o sebi

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Milorad

13-03-2020 13:56h
Grudi su im plave od udaranja da su javne ličnosti. Moraju da znaju da je javna ličnost podložna kritici i da se ne stidi svog porekla i da se pomiri da joj je mama pravosnažno osuđena na pritvor i da je otac osuđivan zbog pljačke banaka i težih krivičnih dela. I sad šta to ona neće da dozvoli? Da se seku vene za pesmama koje niko ne sluša. Saberi se oduzmi i ionda nešto reci.

nina

13-03-2020 14:27h
Razumem da je teret biti dete takvih roditelja, mada je i imala koristi od luksuza koji su joj omogućili. Njena je nesreća što joj majka nije imala pameti, ali kako bi?? da je skloni od javnosti, da uloži u njeno školovanje u inostranstvu, kao što mnogi kriminalci rade, da prosto legalizuje posledice prošlosti i da joj deca normalno žive. Kažu stari ljudi da se teško dva dobra sastave, pa tako i Anastazija treba to da shvati.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: