vanbračno

BREGOVIĆ JE GODINAMA U SKLADNOM BRAKU: Sa suprugom Dženanom ima tri ćerke, ali za Željku je malo ko znao! (FOTO)

5

Sa njenom majkom je bio neobaveznoj romansi 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Goran Bregović, osim toga što je jedan od najuspešnijih muzičara i van granica naše zemlje, on može da se pohvali i te kako uspešnim privatnim životom.

 

Poznato je da iz bračne zajednice sa Dženanom Bregović, Brega ima tri ćerke Emu, Lulu i Unu. Ako gleda poreklo, po ocu je Hrvat, a po majci Srbin, supruga mu je muslimanka, a sve tri ćerke su različite veroispovesti.

 

"Moja deca kada su bila mala ona su u vreme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijali. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovde." - rekao je on.

 

foto: Luka Šarac

"A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvek biti naši. Lečeni naši. Teško je u životu se od toga izlečiti." - rekao je pre nekoliko godina Bregović u intervju za koji ima tri ćerke:

 

Ipak, ono što je malo poznato jeste da Brega ima još jednu ćerku, koju je dobio iz veze sa plesačicom u noćnom klubu. Naime, strast prema ženama javila mu se još sa 17 godina, kada je počeo da svira u jednom klubu. Tamo je upoznao plesačicu iz Sarajeva Jasenku, sa kojom je bio u ljubavi u dvadesetim.

 

Tada se rodila Željka Bregović, koja se nikada nije pojavljivala u javnosti. Sa ocem je u odličnim odnosima, živi u Austriji.

 

Željka je 2003. godine rodila ćerku Bjanku, a upravo njenim rođenjem slavni Brega je prvi put postao deda. Bjanka je definitivno povukla gene na svog slavnog dedu, budući da uspešno svira klavir, dok najstarija Bregina naslednica pored nje ima još jedno dete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljka Bregovic (@shelly31ja) on

 

 

 

makonda-tracker