Suzana Mančić i Dejan Pantelić u humanitarnoj akciji Tuck-a, Državne lutrije Srbije i Instituta za transfuziju krvi

0
U petak 29. jula od 16 do 20 sati, na Trgu Republike, Distributerska kuća Tuck u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije i Državnom lutrijom Srbije organizovaće humanitarnu akciju dobrovoljnog davanja krvi, čiji će domaćini biti Suzana Mančić i Dejan

Akcija će se održati pored autobusa Instituta za transfuziju krvi Srbije, a sve dobrovoljne davaoce očekuju iznenađenja koja će im prirediti Tuck i Državna lutrija Srbije. Svi koji odluče da pokažu humanost i pomognu onima kojima je potrebno, dobiće priliku da okušaju sreću uz dve poklon greb greb srećke Državne lutrije Srbije i tako ostvare mogućnost da osvoje neke od vrednih nagrada.

Pored toga, prvih deset davalaca na poklon će dobiti po dve karte za film Tuđe slađe, čija će se projekcija održati u GrebGreb Letnjem Bioskopu na Adi u 21 čas. Sve davaoce očekuje i propagandni materijal Tuck-ovih filmova.

Ovu zabavno – humanitarnu akciju podržaće i voditeljske zvezde, Suzana Mančić i Dejan Pantelić, koji će se družiti sa dobrovoljnim davaocima i bodriti ih kako prilikom davanja krvi, tako i prilikom grebanja popularnih srećki.

makonda-tracker