Novi skandal Lejton Mister zvezde serije Tračara

0
Zvezda serije Tračara Lejton Mister se, kao i njen lik Bler Valdorf u popularnoj seriji koja se emituje na TV Prva, ponovo našla u žiži skandala, jer glumičina majka tvrdi da ju je kćerka pretukla i zbog toga je tuži i traži odštetu

Konstans Mister kaže da je Lejton bila nasilna i da ju je napala flašom prošle godine. Već joj je pretila tužbom, a sada je to i učinila.

- To se desilo u dva sata posle ponoći 11. decembra 2010. Lejton je izgledala kao da je luda, bacila me je na pod, udarala flašom. Jedva sam uspela da pobegnem – tvrdi gospođa Mister, koja je bila nezadovoljna ćerkinim ponašanjem, jer joj je, kako kaže, uskraćivala obećanu novčanu pomoć.

Njih dve su se dogovorile da će joj glumica davati mesečni džeparac od 11.000 dolara do kraja života, ali su uplate bile znatno manje.

- Istina je da mi je svakog meseca slala 7.500 dolara. To nije radila zato što me voli, već da bi mi vratila barem deo sadašnjeg bogatstva za koje sam i sama zaslužna, jer sam joj pomogla da ga zaradi – kaže glumičina majka.

Pedesetpetogodišnja Konstans Mister rodila je Lejton dok je bila u zatvoru zbog krijumčarenja marihuane. Devojčica je rasla s bakom, a kada je njena mama završila izdržavanje kazne pridružila se porodici. Sa jedanaest godina, posle razvoda roditelja, Lejton i Konstans preselile su se u Njujork, gde je Lejton vrlo brzo počela da dobija poslove u reklamama, a potpisala je i ugovor s manekenskom agencijom. Od četrnaeste godine je u glumačkim vodama, a najveću slavu donela joj je upravo uloga Bler Valdorf u seriji Tračara. Na samom početku karijere Lejton je imala seks skandal, kada je njen bivši dečko medijima prosledio kućni video snimak.

 

makonda-tracker