Danas sahrana Ejmi Vajnhaus

0
Britanska zvezda Ejmi Vajnhaus biće sahranjena na privatnoj ceremoniji koju će, kako se nagađa, porodica organizovati na groblju u severnom Londonu i kremirati je u okrugu Golder Grin

 

Kako se navodi, sahrani će prisustvovati samo članovi najuže porodice i najbliži prijatelji. Roditelji ne žele da od Ejmine sahrane prave spektakl, dosta je što su je veliki deo života pratili mediji, rekao je portparol Vajnhausovih. 

Iako još uvek nema službene potvrde o lokaciji sahrane, nagađa se da će porodica poslednji ispraćaj organizovati na groblju u severnom Londonu, kao i da će Ejmi biti kremirana u okrugu Golder Grin.

Imajući u vidu jevrejsku tradiciju, Ejmini roditelji trebali su svoju ćerku da sahrane 24 sata nakon što je preminula, ali s obzirom na to da se čekala obdukcija, sahrana je organizovana tri dana nakon Ejmine smrti.

Spekuliše se da će rezultati obdukcije biti gotovi za najviše četiri nedelje i da će se tada znati od čega je slavna pevačica preminula. Ejmina porodica navodono je htela da utiče na policiju kako bi uzrokom smrti proglasili srčani udar.

- Njeni roditelji sigurni su da je ona umrla od infarkta i ako nalazi obdukcije potvrde neki drugi uzrok biće šokirani. Uvereni su da je nije ubila droga. Znaju da je puno pila i da se u poslednje vreme nekoliko puta i onesvestila od alkohola, ali drogu isključuju u potpunosti – otkrio je neimenovani prijatelj pokojne pevačice.

Iako se spekulisalo da bi Ejmin bivši muž Blejk Filder mogao naslediti njeno bogatstvo vredno nekoliko miliona funti, od toga nema ništa, pošto je pevačica ostavila testament, tako da će njenu imovinu podeliti otac Mič, majka Dženis i brat Aleks.

Ejmi Vajnhaus pronađena je mrtva u subotu 23. jula u svom stanu u Kamdenu u Londonu.

 

makonda-tracker