iskreno

MUKA JOJ JE OD KARANFILA UMOTANIH U CELOFAN: Katarina Živković ostavila Instagram bez reči porukom za Osmi mart

2

Popularna pevačica podseća da je Dan žena zapravo svaki dan u godini

foto: Damir Dervišagić, Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić, Damir Dervišagić

Poznate ličnosti širom svega danas čestitaju damama Međunarodni dan žena, ali srpska pevačica Katarina Živković odlučila je da skrene pažnju na činjenicu da je Osmi mart mnogo više od pukog poklanjanja cveća.

 

Ona je na Instagramu objavila sliku s porukom Girl power i napisala:

 

Drage moje dame, znam da je kliše ali Osmi mart treba slaviti uvek ne samo danas jer svaka stabilna, sposobna, nezavisna i pametna žena zna da je svaki dan njen. Nemam običaj da obeležavam godišnjice i da samo jedan dan posvetim nečemu što mi znači zato mi je žao što se ovaj dan svodi na pomamu za poklonima bliskim ženama uz neizostavan pritisak da neku ne zaboravimo, kako mi žene prema ženama tako i muškarci.

 

Pevačica je istakla da joj bude muka kad na ulici vidi cveće u celofanu i što ljudi kupuju ženama poklone jer moraju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on

 

Kada vidim karanfile i ruže umotane u celofan na ulici- iskreno osetim strašnu mučninu jer su mi postali simbol za sve ono što 8. mart nije, 8. mart nije parada jeftinih bombonjera i darivanja poklona zato što se to tako mora, VEĆ JE MNOOOGO MNOOGO VIŠE. Toliko se ovaj dan banalizuje da mi je postao knedla u grlu... Želim nam svima da otvorimo oči i podignemo glave, da cenimo i VIŠE volimo i POŠTUJEMO sebe, druge...budemo podrška jedna drugoj,radimo na sebi.... jer smo posebne, nežne i treba nam najbolje i najlepše svaki dan a ne samo 8. marta. Mi želimo PAŽNJU I LJUBAV... Pa i poklone, ali ne zato jer datum tako nalaže ... Već zato što zaslužujemo da budemo voljene, mažene i pažene CEO ZIVOT — ne samo jedan dan — zaključila je.

 

 

makonda-tracker