priznao

"BIO SAM POD VELIKIM PRITISKOM": Bil Klinton konačno otkrio sve detalje AFERE sa Monikom Levinski!

1

Publiku je ovo zanimalo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivši američki predsednik Bil Klinton otvorio je dušu nakon dosta godina te je napokon priznao zašto je krenula njegova afera s Monikom Levinski.

 

"To je bila jedna od stvari koje sam radio kako bih se nosio s anksioznošću", započeo je Klinton svoju ispoved.

 

"Bio sam pod velikim pritiskom", priča bivši predsednik SAD-a te dodaje kako mu je afera smetnula s uma brige koje su ga u to vreme morile, piše Daily Mail.

 

Rekao je i kako mu je žao što je njegovoj bivšoj ljubavnici, koja je tada radila kao pripravnica u Beloj kući, ta afera obeležila čitav život.

 

Sve detalje Klinton je otkrio u novoj dokumentarnoj mini-seriji o Hillary Klinton, koja prati život bivše američke prve dame od njenih studentskih dana sve do trenutka kada je na izborima izgubila od Donalda Trumpa 2016. godine.

 

foto: Profimedia

Poslednji put kada je Bill Klinton javno progovorio o svojoj aferi je bilo pre dve godine kada je u intervju zaključio da Moniki LevinskI ne duguje izvinjenje.

 

Njegova afera podigla je mnogo prašine na svetskom nivou, a svi mediji su pozorno pratili što se događa iza zavesa u Beloj kući. Klinton je isprva negirao aferu, to je tvrdio i HilarI, a ona mu je poverovala.

 

Monika Levinski  više je o svemu pričala u javnosti, a otkrila je i kako je sve to uticalo na njen život. Bivši američki predsednik sada kaže kako niko isprva ne razmišlja da ulazi u rizik, no pokajao se za sve što je učinio svojoj porodici.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker