iskrena

"NAS DVE NEMAMO NIŠTA ZAJEDNIČKO": Majka Aleksandre Prijović otvoreno o ĆERKI

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

A

03-03-2020 21:11h
Borna je? Glumica, pevaljka......koja javna licnost?

Saba

04-03-2020 10:07h
@A
Borka je šatorska pevaljka i tako je ćeru školovala isto pod šatrom. Pznate su i po uradcima iza šatri. A ličiti ne mogu jer su čerku pravili plastičari doktori i ne može na nikog ličiti.

Mika

03-03-2020 21:53h
Borka i Prija Chanel.... Hahaha

Hehe

04-03-2020 07:51h
@Mika
To i ja pomislih... Moze neko iz sela, ali... S tim sto je ova Borka bas lepa zena i cenim je u onoj oblasti u kojoj peva pa kakva god da je. Deluje kao pametna i snazna zena, nesto poput Stoje. Ali ova njena kcerka je bezvezna, upravo bez tog stava, bleda kopija, sva slabasna i nebitna

Mare

03-03-2020 23:03h
Lepa Romkinja.

Svenja

06-03-2020 11:14h
Boze dragi,Boba-poznati teniser,Lepa Brena-najpoznatija na Balkanu-skolovali Bobinog sina u Americi na fakultetu.Da bi se vratio u Srbiju da ozeni ni manje ni vise-Romkinju pevacicu i da sa njom dobije dete.Od toliko lepih devojaka,on nasao ovu. Dzaba dadose pare na skolovanje,on ozeni neskolovanu koja ni srednju skolu zavrsila nije,nego ce sada kao-vanredno.Ovo je za rubriku-no comment.

mirela

06-03-2020 20:00h
@Svenja
Šta to ima veze sa tobom? Šta tebe briga ko koga ženi? Svašta
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: