PREDVIĐALI SU JOJ VELIKI USPEH

"ZBOG GREŠKE LEKARA OSTALA SAM INVALID": Potresna priča naše GLUMICE kojoj je stravičan udes potpuno PROMENIO ŽIVOT

1

Ona je bila jedna od najlpeših i najtalentovanijih glumica Jugoslavije, ali povreda koju je zadobila u stravičnoj nesreći kada je imala samo 20 godina okrenula je njen svet naglavačke..

foto: Screenshot, Instagram
foto: Screenshot, Instagram

Merimi Isaković nesreća se dogodila u Beogradu, dan posle završetka snimanja filma "Neka druga žena".

 

- Bila sam u automobilu zajedno sa mojim bratom, kao i sa našim drugarom Nedimom, koji je tada bio na odsluženju vojnog roka. Udes je izazvao pijani policajac Predrag Milojević, koji se vraćao sa pijanke iz hotela Jugoslavija. Kada je na lice mesta dosla milicija, on je, kao njihov šef, praktično sam napravio uviđaj. Bio je toliko pijan da uopšte nije mogao da izađe iz automobila. Tek kada je, zbog Nedima, na uviđaj dosla vojna milicija, Milojević je morao da duva u balon, pa je ušao u zapisnik kao krivac. Moj brat je zadobio kontuziju bubrega, Nedim je prebačen u bolnicu sa teškim povredama glave, a meni je dijagnostikovana teška povreda kičme sa najtrajnijim posledicama - svojevremeno je slavna glumica ispričala medijima.


Isakovićeva je otkrila i da je prilikom operacije došlo do lekarske greške, što je smatrala razlogom njenog invaliditeta. Lečila se kasnije i u Rusiji, Ukrajini i Kini.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker