Severina Vučković: Pesma Mili moj sad tek ima smisla

1
Ovih dana svu svoju energiju i slobodno vreme pevačica Severina Vučković usmerila je na stvaranje novog albuma, a čim ga bude završila, pobeći će na more
Foto: Marko Grubišić
Foto: Marko Grubišić

Novim singlom Brad Pitt balkanska pop diva Severina Vučković oborila je rekord u klikovima na sajtu YouTube i još jednom potvrdila svoj status velike muzičke zvezde.

- Odustala sam od svih drugih ponuđenih prilika jer mi je album na prvom mestu. Ponuđene su mi bile glavne uloge u dve pozorišne predstave. Znam kolika je to obaveza i odgovornost, a budući da tome ne bih mogla u potpunosti da se posvetim, nisam htela ni da se upuštam u celu stvar. No, rekli su mi da će me sačekati za narednu godinu. Jako im zahvaljujem na tom strpljenju - ispričala je Severina za TV prilog hrvatskog Jutarnjeg lista.

Iako voli sve svoje pesme, lepa Seve ipak izdvaja one koje su joj posebno drage.

- Vezana sam za sve pesme koje izvodim na koncertima, ali pesmu Prijateljice, koju sam sama napisala, baš volim. I pesmu Mili moj posebno volim jer je dobila pravo značenje tek sada, deset godina nakon što sam je napisala - kaže Severina koja uvek zna da prepozna numeru koja je baš za nju.

- Dok slušam pesmu, ako mi se tapše i ako mi se obrazi zažare, znam da je moja. Ne postoji ni pesma, niti uloga za kojom žalim. Ne žalim ni za čim - iskrena je Seve koja privodi kraju izbor numera za svoj najnoviji album.

- Od pedesetak pesama koliko sam ih prikupila, dvadesetak ih je ušlo u uži izbor. Pre izdavanja odlučiću koje ću staviti na album koji bi trebalo da se pojavi na jesen. Biće to jedno zanimljivo pop izdanje, a ime za novi album još uvek nemam. Sarađivala sam s kompozitorima iz cele regije. Skupilo se dobrih pesama i bilo bi mi žao da ih sada ne snimim. A s Bregovićem ću raditi sledeće godine, i to nastavak naše Zdravo Marije – rekla je Severina koju pre godišnjeg odmora čekaju i mnogobrojne letnje tezge.

- Dok slušam pesmu, ako mi se tapše i ako mi se obrazi zažare, znam da je moja. Ne postoji pesma ni uloga za kojom žalim. Ne žalim ni za čim. - iskrena je Seve koju pre godišnjeg odmora čekaju letnje tezge.

- Moj izvrstan bend i ja smo već kao porodični bend. Tomica nam je tata, a mi zaigrana deca. Sviramo zajedno, s ponekim izmenama u bendu, već jedanaest godina i još uvek uživamo na svakom koncertu. Sviramo leti po celom regionu - otkrila je pevačica i dodala kako ne može da dočeka dočekati kupanje u moru.

- Opušta me more i jedva čekam kada ću stalno moći da plivam. Letovaću u Hrvatskoj, pošto je to najlepše more na svetu - zaključila je zvezda.

Tridesetdevetogodišnja Severina, koja je već mesecima u velikoj ljubavi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, osvrnula se i na neke napise koji se na tu temu svakodnevno objavljuju u medijima.

- Uvek sam srećna kada mediji pišu samo o mom poslu, jer ja svoj posao volim i uživam u njemu. Međutim, sve što napišu o privatnim stvarima, a da ja nisam dala intervju, može biti diskutabilno. E sad, to je i grozno i smešno, kako ko uzme – rekla je Seve.

makonda-tracker