sve odmah rešava

DO SADA IM JE JEDNA STVAR BILA NAJVEĆI PROBLEM: Mirka Vasiljević otkrila detalje Vujadinovog i svog emotivnog odnosa

2

Glumica smatra da se treba boriti za bračnu zajednicu i ističe da probleme ne gura pod tepih.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić već deset godina žive u vanbračnoj zajednici sa njihovo troje dece. Zbog Vujadinovog posla protekle decenije više puta su se selili, a sada borave na Malti za čiji klub igra Vujadin.

 

Budući da Mirka zbog glumačkih angažmana povremeno dolazi u Beograd, pitali su je da li brine da će je suprug prevariti.

 

- Ne opterećujem se takvim stvarima. Smatram da ako neko želi da vas povredi, izda, prevari, to može da uradi i dok leži pored vas u krevetu. Naći će način. Mi smo želeli da opstanemo ovih deset godina sa svim selidbama i padovima. Ako neko želi da vas vara, naći će način, samo što se danas sve brže sazna. Imamo internet i društvene mreže. Ako Vujadin bude to uradio, to će do mene doći svakako. Možda neće danas, ali za dan, dva, tri, pola godine, hoće sigurno, a onda ja stupam na snagu da vidim kako ću da rešim tu situaciju i šta će biti moja odluka - iskrena je Mirka i kaže da ne zna unapred da li bi suprugu prešla preko prevare.

 

foto: Nemanja Nikolić

 

- Mnogo toga utiče na tu odluku. Svaki brak ima faze. Zavisi i od toga koliko su deca velika, koliko imamo godina, u kakvoj sam ja psihičkoj fazi, na kraju krajeva. Možda budem u nekoj minus fazi i neću preko toga da pređem i da to bude naš kraj.

 

Glumica smatra da se treba boriti za bračnu zajednicu.

 

- U šoku sam koliko se danas mladi brzo razvode. Čim naiđu na prvu prepreku, svako ode svojim putem. To je za mene kukavički. Treba smoći snage i naći energiju i rešenje da se takve neke stvari prevaziđu. Vujadinu i meni su do sada najveći problemi bili ti oko selidbi, a tih svađica oko drugih žena i muškaraca nismo preterano imali. I ako smo imali, to je bilo zato što Vujadin meni kaže: “Ej, je l' si videla da te ovaj gleda?" i slično - priznaje Mirka i otkriva da ne gura probleme pod tepih...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker