(ne)očekivano?

ONI SU JEDINE ŽRTVE, NISU IMALI IZBORA: Megan Markl progovorila o VELIKOJ OSVETI kraljice Elizabete

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Pera Santorini

27-02-2020 18:49h
Desetorazredna glumicica bi htela slavu i pare, a ne protokol. I najvecoj budali je jasno kako izgleda zivot u Rojal porodici i da mora da se postuje protokol. Zato ne treba da se zali. Nazad u Holivud pa vrsljaj kako hoces.

Vukadin

27-02-2020 22:43h
@Pera Santorini
Propali i nakaradni imperijalisti
Snajka samo pomaze da im ranije dodje kraj trebalo bi snajkici zapaliti svecu na svetoj gori
Koliko su zla ucinili nisu ni zasluzili bolje

Mira

27-02-2020 23:41h
Ja ne znam,hteli su na miru da zive i bez stega a sad se samo vucaraju po zutoj stampi.Samo se tufkaju kako su ostali bez titula.Fuj.Da su imali svoje ja oni bi se povukli i mirno ziveli u slozi i ljubavi.Vako,ko zna sta je.Mozda pomazu da princ Edvard ostane po strani u vezi pedofulskog skandala i izbegne sudjenje.

Ja

28-02-2020 22:56h
@Mira
Endru a ne Edvard

Neobaveštena

28-02-2020 03:47h
Jadna mala Megan,nadala se da ce preigrati i prevaspitati prvu i najopasniju wampiricu na planeti!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: