Milan-Lane Jovanović: Ne dam da mi ugroze brak

2
Porodičnu idilu fudbalera Milana-Laneta Jovanovića i njegove supruge Nataše koji iščekuju treće dete, narušila je Internet progoniteljka Marina C koja na društvenoj mreži Facebook tvrdi da je njegova ljubavnica
foto: Alo, privatna arhiva, Story press
foto: Alo, privatna arhiva, Story press

Proslavljeni fudbalski reprezentativac i igrač Liverpula Milan-Lane Jovanović (30) poslednjih meseci proživljava najlepše porodične trenutke, pošto je njegova supruga Nataša (33) s kojom ima sinove Lazara (4,5) i Dušana (3,5) već jedanaest nedelja u drugom stanju. Mada od početka braka imaju veoma skladan odnos u kojem nema mesta za svađe i nesuglasice, Milan i njegova izabranica nedavno su se našli na meti proganjanja izvesne Marine C, koja se predstavlja kao stilistkinja iz Nemačke, ali i tajna devojka uspešnog sportiste.

Naime, ona je tokom prošle nedelje kontaktirala redakciju magazina Story u želji da, kako je istakla, otkrije pravu istinu o Milanovom ljubavnom životu, ali i naglasi da je ona već godinu dana u tajnoj romansi sa proslavljenim fudbalerom koji joj se, navodno, poverio kako je njegov brak pred krahom, kao i da je podneo papire za razvod. Kao argument za svoju priču, Marina je ponudila prepisku sa Milanom na socijalnoj mreži Facebook u kojoj joj se on obraća veoma nežnim izjavama kao što su ljubavi, ne mogu bez tebe, jedina... Uprkos tome što je anonimna progoniteljka kao dokaz ponudila Jovanovićevu privatnu mejl adresu, nakon brojnih provera ispostavilo se da fudbalski miljenik nacije ne poseduje svoj profil na popularnoj mreži, već da je još jedna u nizu poznatih ličnosti koja se našla na meti internet progonitelja. Naime, Marina C. je u želji da čitavu priču učini što uverljivijom, na Facebooku otvorila profil na ime Milan Jovanović i u potpunosti zloupotrebila njegov lik i delo.  Iako je Milanova privatnost brutalno narušena, on ne dozvoljava da ova situacija pomuti retke trenutke u toku godine koje provodi okružen porodicom.

- Nemam svoj profil na mreži Facebook i nikada u životu nisam bio korisnik ovog portala. Svi korisnički nalozi koji postoje na moje ime su ili lažni ili je reč o stranici koju su oformili fanovi koji prate moju karijeru. Ne znam ko je osoba koja tvrdi da se sa mnom dopisuje, niti sam je ikada upoznao, a nema ni načina da s njom stupim u kontakt kako bih sve ovo zaustavio. Nisu mi je jasne njene namere - da li je zaljubljena u mene ili ima neke druge porive – govori Milan i otkriva da je Marina C pokušavala da stupi u kontakt i s njegovom suprugom Natašom.

- Ta osoba me ni u jednom trenutku nije kontaktirala. Mojoj supruzi, koja ima validan profil na mreži Facebook, u prethodnim mesecima stizale su poruke slične sadržine, a pošto smo uporedili adrese, odnosno profile, shvatili smo da je u pitanju ista osoba. Do sada se sa tog lažnog  profila nije obraćala nikome od mojih prijatelja, ali da budem iskren, nemam vremena da o tome pričam sa ljudima jer trenutno imam većih preokupacija u životu. Uživam okružen svojom porodicom i u vremenu koje provodim sa svojim prijateljima – otkriva presrećni fudbaler koji sa svojom dragom iščekuje treće dete.

- Svaki slobodan trenutak koristim da što više vremena provedem u krugu porodice i sa svojom suprugom. Pošto još ne znam tačan datum odlaska na pripreme koje će ubrzo uslediti, želim da što više vremena posvetim meni dragim ljudima. Nažalost, neću imati vremena za porodični odmor, ali zato će moja supruga sa decom i rođenom sestrom otputovati na letovanje. Otkako je sredinom juna završena sezona u Liverpulu, došao sam sa ženom i decom u Novi Sad, gde imamo porodični dom i istinski uživamo – završava Milan.

Danilo Mašojević

makonda-tracker