Adrijana Lima: Marko me čini posebnom

0
Lepa manekenka Adrijana Lima otkriva kakve romantične gestove joj priređuje njen suprug, slavni srpski košarkaš Marko Jarić, ali ističe i da bi se odrekla posla zarad sreće svog muža i njihove ćerke Valentine
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Osim što je uspešna manekenka čiji se honorari mere u milionima dolara, jedna od najlepših žena današnjice Adrijana Lima (30) je i veoma ostvarena u privatnom životu. Istinsku sreću atraktivna Brazilka pronalazi kraj svog supruga, čuvenog srpskog košarkaša Marka Jarića (32), i njihove ćerkice Valentine (2). Otkako je naslednica ovog popularnog  para 15. novembra 2009. došla na na svet, prioriteti ove zanosne dame u potpunosti su se promenili i ona se trudi da svaki slobodan trenutak posveti svojoj porodici.

- Moj život se sasvim promenio i mogu da kažem kako sam presrećna zbog toga. Valentina je predivno biće koje me uvek oraspoloži. Zbog nje sam u stanju da i po nekoliko puta u toku dana odem u prodavnicu i čekam dugačak red na kasi - rekla je nedavno lepa manekenka koja je snimila i set novih fotografija za prestižni brend Blue Marine. Pošto su zbog poslovnih obaveza njen suprug i ona u poslednje vreme skoro stalno razdvojeni jer Marko trenutno igra u italijanskom klubu Montepaschi Siena, a ona ima snimanja širom sveta, i jedno i drugo se na sve načine trude da strast u njihovoj ljubavi bude uvek razbuktala.

- Svaka žena bi se pored Marka osetila posebnom - rekla je lepa Lima u nedavnom intervju koji je objavio američki magazin US Weekly, a tom prilikom osvrnula se i na njihovu drugu godišnjicu braka 14. februara.

- Dan kada sam se udala za Marka za mene je bio veoma poseban. Ono što ću takođe pamtiti jeste i trenutak kada smo se Marko i ja verili. Bio je tako božanstven, romantičan i zbog toga se stalno šalim kako mora često da mi priređuje večeri kao što je bila ta - istakla je lepotica koja je već godinama jedan od vodećih anđela prestižnog brenda donjeg veša Victoria’s  Secret, ali je tom prilikom istakla i kako je neretko nezadovoljna svojim izgledom.

- Često sam sebi veoma ružna. Posle trudnoće mislila sam da nikad neću uspeti da povratim svoj izgled, ali i da se to ispostavilo kao tačno ne bih žalila jer su mi Valentina i Marko na prvom mestu - rekla je manekenka. 

Priredila: Moni Marković

makonda-tracker