Violeta-Viki Miljković: Na moru totalno podetinjim

0
I ovog leta pevačica Violeta-Viki Miljković odmor provodi na Crnogorskom primorju gde radi sve ono za šta tokom godine nema vremena, a najviše energije troši na ispunjavanje želja svom sinu
foto: Julija Gromova
foto: Julija Gromova

Ni ovog leta folk pevačica Violeta-Viki Miljković nije želela da propusti uživanje na Crnogorskom primorju, gde u blizini Budve ima porodični stan. Akteri Violetinih morskih avantura i ovoga puta su njen sin Andrej (3,5), suprug Dragan Tašković i njegova ćerka iz prvog braka Jelena, koja živi u Nemačkoj sa svojom majkom.

- Dvadeset pet dana odmora mi je zaista malo jer sam navikla da se u moru brčkam minimum mesec dana. Ovog leta odmor sam kombinovala sa poslovnim obavezama, ali ipak sam uspela i da se relaksiram. Iako ne provodimo mnogo vremena na plaži, sa terase našeg stana pokraj Budve imamo odličan pogled na more. Tokom dana radim sve ono za šta nemam vremena preko godine: gledam filmove, opuštam se, čitam knjige, kuvam... Totalno podetinjim i ponašam se kao da sam Andrejevog uzrasta. Volim mnogo da šetam pa mi je tada, baš kao i mom sinu, sve zabavno. Inače, Andrej bi voleo da se preselimo u Crnu Goru – kaže Violeta čiji troipogodišnji sin podjednako liči na mamu i tatu, a svoje nestašluke najčešće manifestuje upravo dok je sa roditeljima na moru.

- Pokušava da skine mišiće koji mu olakšavaju plivanje, iako mi smatramo da za to još nije vreme. Šali se s nama i osmišljava neke priče kao da je pravi filmski režiser. Ima moje i Tašketove crte lica, a nasledio je i karakterne osobine oba roditelja. Planiramo da ga obradujemo bratom ili sestrom jer bi to mnogo voleo, ali ne u narednih godinu dana – otkriva Violeta koja u godini kada na estradnoj sceni haraju razvodi i raskidi nema problema u braku.

- Taške i ja smo sedamnaest godina zajedno i nikada nismo imali ozbiljnije prekide. Tačnije, naše svađe traju do pet minuta. Pre nego što smo dobili Andreja, zabavljali smo se četrnaest i po godina, i nismo obraćali pažnju na to pred kim se svađamo, ali sada kada je na svet došao naš sin, nikada se ne prepiremo pred njim – ističe Viki koja nema poseban recept za očuvanje bračne zajednice.

- Tašketa i mene spaja velika ljubav, i smatram da je to osnov braka. Stalno osmišljavamo inovacije za našu vezu i često nam sitnice ulepšaju neki ljubavni trenutak. Volimo da putujemo, ali najlepše nam je kada smo sami. Taške je vrlo duhovit i često me do suza zasmeje svojim pošalicama. Faktički sam odrastala uz njega jer se zabavljamo od 1994. godine. Iako je od mene stariji samo četiri godine, naučio me je mnogim životnim stvarima. Mnoge svoje navike prilagodio je mojim, a i ja sam se prilagodila njegovim željama i potrebama. Prevelika ljubav prema njemu učinila je da zavolim i njegovu ćerku iz prvog braka Jelenu, tako da je ona sada kao deo mene. Iako živi u Nemačkoj, svaki raspust provodi s nama i naprosto je obožavam – kaže Viki koja će u avgustu proslaviti još jedan jubilej sa Tašketom.

- Svi nam se smeju pošto slavimo tri godišnjice. Tačno 10. avgusta obeležavamo početak zajedničkog života,  31. maja godišnjicu venčanja, a 18. marta početak zabavljanja. Zahvalna sam Bogu što sam tako mlada srela čoveka koji mi odgovara. Naša veza je zajednica duplog Strelca i duplog Ovna, pa se zato odlično slažemo. Trpim njegove emotivne i eksplozivne reakcije, a i on se navikao na moje ženske bubice  - završava Violeta koja je nedavno objavila i kompilaciju najvećih hitova.

Nikola Rumenić

makonda-tracker