Bajaga, Bora Čorba i Neverne bebe na humanitarnom koncertu za malu Zvezdanu

0
U letnjoj bašti Doma omladine sinoć je održan humanitarni koncert za pomoć Zvezdani Jurici, nastupili su bendovi Iskaz, Ph, Neverne bebe, ali i Bajaga i Bora Čorba

Novac je namenjen maloj Zvezdani Jurici, građanki Pančeva, koja boluje od retke Batenove bolesti. Novac joj je potreban za odlazak u Kinu gde u septembru odlazi treći put na lečenje matičnim ćelijama. Majka male Zvezdane, Valerija Jurica kaže da joj i za treći odlazak u Kinu potrebna ista suma novca – 32.000 dolara. Veoma zadovoljna dosadašnjim Zvezdaninim oporavkom, zahvalna je svim ljudima koji su već nekoliko puta organizovali humanitarne koncerte i akcije za njenu ćerku.

Inače, čitavu seriju akcija namenjenih Zvezdani, pokrenuo je još prošle godine dr Nenad Kovjanić sa članovima PH benda u kome svira. On je objasnio da se ne radi o jednokratnoj pomoći, nego da je devojčici potrebna stalna pomoć, tako da je svaki vid novčane pomoći dobrodošao. Na koncertu su pored lokalnih bendova Iskaz i PH bend nastupili i gosti iz Beograda – Bora Čorba, Momčilo Bajagić Bajaga i Neverne bebe.

 

makonda-tracker