Ben Aflek pružio podršku Dženifer Lopez

0
Nekoliko dana pre nego što su popularna američka zvezda Dženifer Lopez i njen suprug Mark Entoni ozvaničili svoju odluku da je došlo vreme da se razvedu, pevačicina majka zatražila je pomoć od ćerkinog bivšeg verenika, glumca Bena Afleka

Nije novost da mnogi utehu zbog propalog braka potraže u bivšim partnerima. Proverenim receptom poslužila se i Dženifer Lopez, kada se njena majka Gvadalupe savet zatražila pismom koje je poslala na e-mail adresu bivše velike ljubavi svoje ćerke, slavnog glumca Bena Afleka.

- Ben joj se oduvek sviđao i veruje mu. U odgovoru je napisao da Džen želi sve najbolje i ponudio joj svoju pomoć - otkrio je izvor časopisu Us Weekly.

Strani mediji spekulišu da bi možda tridesetosmogodišnji oskarovac ipak predstavljao bolji izbor za tri godine stariju pevačicu, glumicu i modnu dizajnerku koja se samo nekoliko meseci nakon što se rastala od Afleka, udala za godinu dana starijeg Entonija.

- To je bio jako loš brak i Dženifer je jedva nekako skupila hrabrosti da ga okonča. Mark je bio grozan suprug - rekao je još jedan prijatelj ovog para i dodao da je Lopezova, uprkos svom imidžu samopouzdane dive, ustvari jedna vrlo nesigurna žena.

- Dženifer ima veoma nisko samopouzdanje, a Mark je dosta doprineo njenoj nesigurnosti. Zbog toga je tako dugo trpela njegovo zlostavljanje – zaključio je isti izvor.

- Veliki sukob u braku izbio je kada je Dženifer saznala da Mark ima milione dolara neplaćenog poreza na Long ajlendu. Osim toga neprestano su se prepirali oko toga gde će živeti. Kako je Džej Lo gradila karijeru u Holivudu želela je da stanuju u njihovom zajedničkom stanu u Malibuu, a Mark je uvek više voleo Njujork. Ona se ipak preselila u Veliku jabuku kako bi spasila svoj brak, ali se to na kraju ipak izjalovio – ispričao je veliki Markov prijatelj, režiser Ed Majer.

Supružnici su se mesecima neprekidno svađali, a zbog dobrobiti svoje dece, trogodišnjih blizanaca Eme i Maksa, shvatili su da razvod predstavlja najbolje moguće razrešenje ove neprijatne situacije.

Entoni je za vikend nastupao u Kolumbiji, gde je pred obožavateljima spomenuo bračne probleme kroz koje prolazi.

- Kažu da sam slobodan - našalio se pevač aludirajući na krah svog braka s pevačicom, a tokom izvođenja pesme Valio La Pena preskočio je stihove Volim te, Lola, koji su do sada uvek bili neizostavna posveta voljenoj supruzi.

Dženifer je prethodnih nekoliko dana provela u Los Anđelesu gde snima kampanju za svoju Kohl's modnu liniju.

- Dženifer se oseća dobro. Poslednja dve nedelje provela je puno kvalitetnog vremena sa svojom decom i porodicom u Los Anđelesu. Naravno, ona je veoma tužna zbog toga što njihov brak nije uspeo, ali oboje osećaju da su dali sve od sebe - rekao je izvor blizak porodici.

Ni Dženiferinog stilistu Filipa Bloha nije iznenadio njihov razvod.

- Nimalo me ne čudi što se razvode. Mark je pravi control freak. Na početku je Dženifer to odgovaralo jer je uvek bio uz nju, a i ljubav je bila snažna. Samo tri godine nakon venčanja počeli su da se udaljavaju jedno od drugog. Jedino što ih je držalo zajedno bila su deca, ali nakon nekog vremena, ni oni više nisu bili dovoljan razlog za ostanak u braku – ispričao je Bloh.

makonda-tracker