UDARIO JE U GLAVU, PA U STOMAK

ĐUS PRETUKAO SVOJU SESTRU! Reper prijavljen policiji za NASILJE, očevici otkrili JEZIVE DETALJE

1

Viola S. (39), sestra od ujaka repera i rijaliti učesnika Ivana Ivanovića Đusa, prijavila je u nedelju policiji da ju je on tukao ispred jednog lokala na Novom Beogradu.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Prema nezvaničnim informacijama, Đus i njegova sestra bili su na ručku u jednom sendvič-baru, u kom je izbila svađa među njima.


- Reperova sestra je u nedelju došla u policijsku stanicu u Mirijevu i prijavila da je bila žrtva nasilja. Kako je navela u prijavi, s bratom Ivanom Ivanovićem Đusom bila je u lokalu na Novom Beogradu, gde su se i posvađali. Kad su izašli na kej, kako tvrdi, Đus ju je prvo udario šakom u lice, a potom ju je šutnuo u stomak - potvrdio je izvor Kurira.

 

Prema njegovim rečima, sestra je Đusa prijavila u stanici u Mirijevu, jer živi u ovom naselju.

 

- On bi sutra trebalo da bude saslušan, posle čega će biti doneta odluka o tome da li će biti podneta krivična prijava ili ne - kaže naš sagovornik i dodaje da Viola S. posle fizičkog napada nije otišla kod lekara i nema izveštaj o eventualnim povredama.

 

foto: facebook

Podsetimo, reperu, koji je poslednjih godina bio učesnik rijaliti programa, ovo nije prvi incident. Pre nekoliko godina navodno je pretučen na Konjarniku bejzbol palicama, ali je tada odbio da kaže policiji ko ga je napao i zbog čega.

 

- Pre toga bio je učesnik navijačkog obračuna na Karaburmi. Prema njegovoj verziji događaja, pokušao je da odbrani druga koji je navijač Rada, i tada je u masovnoj tuči zadobio nekoliko udaraca s leđa. Međutim, prema drugoj verziji događaja, on i njegov drug provocirali su navijače OFK na manifestaciji Dani Karaburme, zbog čega je tada brutalno pretučen - objašnjava sagovornik Kurira.

 

Međutim, najveći skandal Đus je napravio na sahrani jednog od najvećih srpskih glumaca, Dragana Gage Nikolića, u martu 2016. Prema pisanju medija, na sahranu je došao pijan i vređao i uznemiravao ljude oko sebe.

 

- Šta je, moroni, došli ste ovde da pozirate? Baš ste se lepo namontirali da vas slikaju za novine - bez imalo stida vikao je on ljudima koji su došli na poslednji ispraćaj Gage.

 

Kad mu je prišao policajac i zamolio ga da spusti ton, on se primirio, ali je, prema tvrdnjama prisutnih, sve vreme držao flašu žestine.

 

Kurir je pokušavao da kontaktira s reperom, ali on nije odgovarao na pozive i poruke.

 

 

 

makonda-tracker