Džejms Franko: Devojka me je ostavila kad je čula da sam upisao još jedan fakultet

0
Holivudski superstar Džejms Franko otkrio je da je nedavno stavio tačku na romansu sa svojom dugogodišnjom devojkom, glumicom Anom O’Rajli
foto: BANG
foto: BANG

Američki glumac, režiser, scenarista, filmski producent, model, pisac, slikar, muzičar i performans umetnik Džejms Franko ispričao je za magazin Playboy da je zbog sve zahtevnijih obaveza koje zahtevaju njegove studije bio primoran da okonča vezu za glumicom Anom O’Rajli.

- Našoj vezi je došao kraj. Bili smo zajedno nekih četiri-pet godina. Živeli smo u Los Anđelesu, a onda smo se zbog škole preselili u Njujork. U trenutku kada sam odlučio da se upišem i na Jejl, njoj je jednostavno prekipelo - rekao je Džejms koji nakon završenih studija književnosti na UCLA univerzizetu u Los Anđelesu. Istovremeno pohađa filmsku školu na Njujorškom univerzitetu, časove poezije na Warren Wilson koledžu u Severnoj Karolini, književnosti na Brooklyn koledžu, kreativnog pisanja na Univerzitetu Kolumbija, a brani i doktorat iz engleskog jezika na Jejl univerzitetu u Konektikatu.

Tridesettrogodišnji umetnik priznao da u životu baš i nije imao previše sreće kad su žene u pitanju, naročito zbog toga što je uvek bio stidljiv i pomalo trapav.

- Nevinost sam izgubio u srednjoj školi sa svojom tadašnjom devojkom Jasmin. Prvo smo se viđali neko vreme, a onda sam ja uspeo da uprskam stvari. Ona me je prebolela, ali smo se nekako kasnije ipak pomirili i bili smo zajedno dve godine. To je bila moja prva prava veza u životu. Čini mi se da sam se dopadao devojkama, ali sam bio nezgrapan, stidljiv i emocionalno nezreo, tako da nisam ima veliki broj veza. Imao sam nekolicinu kratkotrajnih veza, ali one su bile te koje su mene ostavljale. Mislim da sam bio prespor za njih – ispričao je Franko kog od 3. avgusta domaća publika može da pogleda u naučnofantastičnom trileru Planeta majmuna: Početak.

makonda-tracker