zaustavila vreme

PROŠLO JE 44 GODINE, A ONA NIJE OSTARILA NI DAN! Fotografije slavne pevačice zaludele INTERNET, niko ne može da POVERUJE

1

O slavnoj pevačici korisnici društvenih mreža ovih dana ne prestaju da bruje!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Legendarna pevačica Šer zagazila je u osmu deceniju. Međutim, u to bi malo ko mogao da poveruje na osnovu njenog izgleda!

 

Pevačica i u svojoj 73. godini i dalje ostavlja bez daha gde god se pojavi, a ono što je ovih dana privuklo posebnu pažnju jeste njena najnovija fotografija na kojoj izgleda doslovno poput - devojčice!

 

Zanimljivo je i to da je legendarna Šer sličnu fotografiju napravila pre čitave 44 godine, međutim, mnoge je šokirala činjenica da pevačica na ove dve fotografije snimljene u razmaku od čitave četiri decenije, deluje kao da nije ostarila - ni dan!

 

Nastavak i fotografije na sledećoj strani...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Make__up (@makeup__for_ever_) on

Pevačica je nove fotografije, snimljene za kampanju za jedan poznati modni brend, pre nekoliko dana podelila sa javnošću putem društvenih mreža, a u veoma sličnoj odevnoj kombinaciji pozirala je i davne 1976. godine.

 

Fanovi legendarne Šer ne mogu da poveruju da pevačica i posle više od 4 decenije deluje gotovo identično kao i ranije, a komentari ne prestaju da pristižu.

 

"Sada izgleda mlađe", "Nimalo nije ostarila", "Neverovatno", samo su neki od komentara koji su se našli ispod fotografija.

 

Međutim, bilo je i onih koji sumnjaju da je u pitanju fotošop, ali i da je za njen mladalački izgled zaslužan veliki broj plastičnih operacija.

 

Iako je glasine o estetskim zahvatima najčešće demantovala, pevačica je jednom prilikom priznala da je uradila zatezanje lica, međutim stručnjaci tvrde da je uradila "mnogo više od toga".

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker