uloga života

SVI JE PAMTITE KAO SLATKU DEVOJČICU IZ KULTNE SERIJE "POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA": Evo kako danas izgleda Tanja Simić!

0

Filmski otac Ljubiša Samardžić na sve glumce je ostavio poseban utisak

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Davne 1993. godine počelo je prikazivanje poznate serije “Policajac sa Petlovog brda” koja je za kratko vreme osvojila televizijsko gledalište. Nedaće Boška (Ljubiše Samardžića) koje su mu se dešavale kako na privatnom tako i na poslovnom planu, pratila je čitava zemlja. Iza sebe je imao uspešne žene, ali on je bez problema vodio računa o svojoj deci - Jasni, Tanji, Sonji i Davidu.

I dok je javnost upoznata šta danas rade “ćerke” Jasna i Sonja, kao i sin David, malo je poznato kako danas izgleda život “ćerke” Tanja Simić.

 

Tijana Vukotić je u seriji imala svog konja sa kojim se trkala na hipodromu, obožavala je životinje i bila je mirno dete u seriji. Ujedno to joj je bar do sada bila poslednja uloga u životu. Jedan period života provela je u inostranstvu gde je živela i tamo posvetila učenju i građenju karijere. Posvetila se ljubavlju prema životinjama i postala veterina. U jednom intervju je otkrila da nikada nije žažalila što nije nastavila glumačku karijerju, jer je njen san oduvek bio da postane veterinar. Posle nekoliko godina provedenih u inostranstvu, vratila se u Srbiju. Pre osam godina ostavila se u ulozi majke.

 

Tokom jednog intervjua prisetila se kako je došlo do toga da tumači lik Tanje Simić

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker