Miranda Viđak: Jovanu Balašević bih povela u Los Anđeles

11
Kreatorka Miranda Viđak u razgovoru za Story.rs otkriva zbog čega je kao zaštitno lice za svoju novu kolekciju odabrala mladu srpsku glumicu

Modna dizajnerka predstavila je modele iz svoje nove kolekcije i publici u Srbiji, a kao zaštitno lice za kampanju na domaćim prostorima odabrala je talentovanu i uspešnu glumicu Jovanu Balešević.

Miranda, koja uživa u ljubavi sa glumcem Stefan Kapičić, svoju modnu liniju je osnovala još pre tri godine u Americi, a raduje je i odličan odziv kod domaće publike.

- Moja modna marka Moodytwin nastala je u Los Anđelesu 2008 godine. Ideja mi je bila da osnujem brend koji će predstavljati taj nekakav opušteni hollywoodski street, rock vibe sa primesama gotike i Hell's Angels bajkerskog stila - ali kompletno pojednostavljen, sa minimalnim detaljima, ali upečatljiv; bilo da se radi o majicama, jaknama, nakitu ili cipelama – otkriva Miranda koja nije ni slutila da će njena kolekcija naići na odličan odziv kod domaće publike.

- Nikada nisam planirala da predstavim ili prodajem svoju modnu marku na ovim prostorima jer nisam mislila da bi ovo tržište shvatilo ili volelo moju koncepciju, ali kada sam prošlog leta nosila nekoliko svojih majica za koje su me svi pitali gde sam ih kupila i gde mogu da ih nađu, odlučila sam da uradim kolekciju za ove prostore. Tako je i nastala Moodytwin -Cross My Heart Summer 2011 Kolekcija koja može da se kupi u beogradskom Supermarketu – govori atraktivna dama, koja je kao zaštitno lice za svoju kampanju odabrala talentovanu glumicu Jovanu Balašević.

- Oduvek mi je bila jedna od najlepših i najinteresantnijih žena na ovim prostorima, oduvek je pratim i čitam njene intervuje sa zadovoljstvom jer je iskrena, posebna i pomalo netrpeljiva prema životnim problemima i to ne skriva, tako da je i fizički, a i psihički upravo ono što je Moodytwin. Ima neverovatnu energiju, karakter i transformaciju. U početku sam imala želju da mi bude zaštitno lice samo za ove prostore, a sada bih je vodila u Los Anđeles da mi stalno radi kampanje, toliko mi je odlična  - zaključuje Miranda.

Danilo Mašojević

makonda-tracker