potpuno drugačija

BEZ ŠMINKE, BEZ GLAMUROZNE TOALETE...: Mišel Fajfer pokazala kako se sprema za DODELU OSKARA, pa pitanjem ŠOKIRALA MNOGE

0

Večeras se održava 92. po redu dodela filmskih nagrada "Oskar" kojoj će, kao i uvek, prisustvovati najveće zvezde filmske industrije

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najgledanijih i najglamuroznijih ceremonija biće emitovana širom sveta, a mnogi s velikim nestrpljenjem iščekuju okupljanje najvećih imena filmske industrije večeras na crvenom tepihu u Los Anđelesu.

 

Ovom dešavanju posebno se raduje i proslavljena glumica Mišel Fajfer koja se već uveliko priprema za spektakularnu dodelu. Međutim, ono što je iznenadilo mnoge jeste da će glumica čitavu ceremoniju pratiti - iz topline svog doma!

 

Naime, Mišel je sa svojim fanovima putem društvenih mreža podelila fotografiju na kojoj pozira bez trunke šminke, u kućnom izdanju i sa svojim ljubimcem u naručju, a uz to je navela da su pripreme za ovu spektakularnu noć u toku, te je postavila pitanje koje je nasmejalo mnoge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) on

 

- Spremam se za dodelu "Oskara"... hmmm... crni ili zeleni džemper? - napisala je Mišel uz objavljenu fotografiju čime je nasmejala svoje brojne pratioce, a mnogi su primetili da glumica izgleda podjednako zanosno i neodoljivo čak i kada nije u glamuroznom izdanju u kakvom smo navikli da je viđamo.

 

 

makonda-tracker