komplimenti pristižu sa svih strana

ODUŠEVLJENI PRIZOROM: Ceca novom fotografijom izazvala LAVINU KOMENTARA, fanovi tvrde da je dala PRAVI PRIMER DEVOJKAMA!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Ceca dzeljana

09-02-2020 21:17h
Ej bre, jasam vasa majka, ako sam platila plasticaru da me lepo sredi i onaj nepomenik me nacelavo a posle nanogica.nesam skolovala pa opet imam pare a lepo zivim volu me svi i sirotinja nekmi zavidi i mojim decama i sve imamo od ostalo nam stoje on oslobodio tudje kuce i dzepove nemo se igrate skomentari jasam mlogo mocna i ugledna imam veze spoliticari

Ivana

09-02-2020 21:50h
Pogledajte njene otromboljene gornje usne od previše silikonske mase a i upotrebe? Da li vi to stvarno želite vašim ženama i ćerkama?!? Sramno

Asi

09-02-2020 22:06h
Sta ova Ceca dzeljana lupeta
Koji je ovo jezik
Ili je u pitanju nepismenost
Molim te nemoj vise komentarisati
Ili pisi razumljivo
Ides mi na k

U pravu si

10-02-2020 15:09h
@Asi
Stvarno smara sa svojim nepismenim komentarima.

Lila

10-02-2020 00:32h
Prelepa žena.

Lara

11-02-2020 17:18h
@Lila
Da.. svaka zena da je toliko operisala lice i ubrizgala botoksa bila bi lepa ne zns.da li neko vido da su sve fotografihe uredjene na fotosopu i pored toliko operacija ne moze da se slika bez retusiranja toliko o lepoti vrednoj mnogo hiljada evra uzgleda jao zeba od 46 god.Lako he biti lep kad te 100hirurga doradilo i lice i telo u sve joj visi treba da zna da za njene godine ne moze top haljina jer joj 20cm kože visi preko topa.Treba pid hitno da skida kozu jer nista ne radi i gore joj visi nego nekoj babi koja radi i pokrece ruke ona ima sluge i samo lezi.

Djole

10-02-2020 02:52h
Srpska La Madrina samo napred

Raaza

13-02-2020 11:56h
@Djole
Ispiskim se na sve devojke,kojima je La Padrina uzor ili idol.

Natalija

10-02-2020 07:36h
Kriza srednjih godina ce je tek drmati..deca rastu,unucici dolaze.
Zatezi,zatezi lice ,nesam čkolovala' nego,kako ces vrat ?

Ana

16-02-2020 11:50h
Ovo vam je lijepo? Ovo je vjestacki, fotosopirano, napumpano, botoksirano... Jednom rijecju, ruzno i primitivno. Kao i kod cerke.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: