mlad i uspešan

"NIKAD NISAM BIO SA DEVOJKOM IZ JAVNOG POSLA": Poznati glumac iskreno o svom životu i konkurenciji u glumačkom poslu

3

Publika ga je odlično prihvatila

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Glumac Luka Raco važi za jednog od najpoželjnjih, a mnoge je zanimalo da li mu je za oko zapala neka devojka iz javnog posla.

 

"Do sada nijedna. Nikada nisam bio sa devojkom iz javnog posla. Uvek sam malo bežao od toga. Mislim da je to prevelik sudar svetova. Možda grešim. Možda će me moje emocije ispraviti u narednih nekoliko godina. Ali je zasad tako", iskren je bio Luka, a na pitanje koja mu se dopada kako izgleda kaže:

 

"Sve koleginice s kojima sam radio do sada su bile lepe i vrlo atraktivne devojke. Nema nijedna koju bih posebno izdvojio."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco) on

 

Raco je veoma aktivan na društvenim mrežama, pa je na pitanje koliko mu se puta desilo da pomisli da ugasi društvene mreže, rekao:

 

"Nikada nisam dobijao neke negativne komentare. Ima ih, ali ne u nekoj drastičnoj meri da bi mi smetalo. Ne obazirem se na te komentare. Pre bih ugasio zbog momenta da su društvene mreže kao lična karta. Vrši pritisak na omladinu da sve mora da bude perfektno da bi te neko prihvatio u društvu. Primetio sam koliko su deca postala opterećena društvenim mrežama i da ih to odvlači od realnog života."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco) on

 

U svakom poslu postoji konkurencija, pa tako i kada je gluma u pitanju. Na pitanje koga od mlađe generacije smatra konkurencijom i da li je to možda Slaven Došlo, sa kojim ga često porede, rekao je:

 

"Kada nas porede u medijima često zaličimo, a u nekoliko navrata pomešaju nas dvojicu. Baš smo komentarisali da li toliko ličimo da ljudi ne mogu da pohvataju ko je ko ili se neko šali sa nama. Ali mi je to bilo simpatično. Evo, sada radim ovu seriju gde je mlada glumačka postava i niko nikoga ne gleda kao konkurenciju. Iskreno nikog ne doživljavam kao konkurenciju i drago mi je kada odem na kasting i vidim što više mladih kolega. To znači da je veća šansa da što više nas dobije ulogu."

 

 

 

makonda-tracker