Sanja Doležal i Novi fosili: Snežana i sedam patuljaka

0
Jedna od najomiljenijih pop grupa u bivšoj Jugoslaviji Novi fosili, predstavili su pesmu Ti si čudo, kao treći singl sa svog najnovijeg povratničkog albuma koji bi u prodaji trebalo da se nađe krajem godine

Nakon što su se ponovo okupili i objavili dva singla Lagano lagano i Kad Bog sve zbroji, Novi fosili nastavljaju sa radom na svom povratku na scenu. Poslednji spot i nosač zvuka snimili su pre dvadeset godina, a do kraja godine izdaće povratnički album.

Na nedavno održanom Splitskom festivalu nastupili s pesmom Ti si čudo i oduševili publiku, tako da su odlučili da odu korak dalje.

Prošle nedelje snimili su ringtone verziju pesme, jer im je želja da se opet povežu s publikom i približe joj se prihvatajući nove trendove i tehnologije.

– Reakcije na pjesmu Ti si čudo su izvanredne pa smo odlučili da napravimo uvod u videospot koji će se snimati na jesen. U spotu sam u ulozi Snežane, a moji su dečaci patuljci – kroz smeh je ispričala Sanja Doležal za Večernji list i naglasila da su se na snimanju melodije za mobilni telefon svi odlično zabavljali iako je kratko trajalo.

Ambicije Novih fosila su velike, a nakon što su održali koncert u prepunoj zagrebačkoj Ciboni, imaju zašto i da budu. Planiraju da održe seriju koncerata u Hrvatskoj, ali i u širom Balkana.

makonda-tracker