Indira Vladić: Volela bih da se skinem u toples, ali to je jako riskantno

0
Pevačica hrvatske grupe Colonia, Indira Vladić, pričala je za Index.hr o modi, šopingu, ulepšavanju, ali i savršenom mestu za odlazak na odmor
Foto: Šime Eškinja
Foto: Šime Eškinja

Hrvatska zvezda Indira Vladić podelila je svoje utiske o sinoć održanoj prvoj večeri manifestacije Zadar Fashion Week.

- Volim modu, pratim modu, a tu je kraj mene i moj prijatelj Marko pa sve vreme onako šuškamo i komentirišemo. Čekam jednu interesantnu reviju, onu Šeri Hil. To je ono što nam je potrebno, jer mi koji smo iz ovog pevačkog sveta imamo jako malo prodavnica gde možemo kupiti garderobu koja je za scenu, da je puna šljokica i sve šljašti, a njihove su haljine pune kristala. Oni su fantastični – ispirčala je Indira za Index.hr.

Atraktivna pevačica nije jedna od onih žena koje sebi dozvoljavaju da budu zavisne od dizajnerskih krpica, odnosno odeći s potpisom.

- Apsolutno nije bitna cena, nego da mi se sviđa, dobro mi stoji i da se u tome dobro osećam. Ne volim da dajem puno novca za garderobu, jer poznato je, hteli mi to priznati ili ne, da čim se pojaviš dvaput u istoj garderobi, već te počnu ogovarati sa strane - kaže Indira i dodaje:

- Volim uvek da budem doterana, našminkana, sređena, sigurna u sebe, da kad se pojavim negde ljudi kažu Vau, baš lepo izgledate, baš ste lepi uživo, baš super izgledate. Zaista retko izlazim iz stana nenašminkana, eventualno do radnje. Kad sam kod kuće, onda sam u opuštenom izdanju - u trenerci i s krpom u ruci, ali kad idem napolje volim da budem sređena, volim da se doterujem. Na sceni volim biti interesantna, drugačija i koketiram puno s raznim stilovima - tu volim da budem posebna – zaključuje pevačica.

Kad je u pitanju odmor, Indira je ovog vikenda pobegla na more čisto da malo napuni baterije, pošto je uskoro čekaju nastup u Budvi i celi niz letnjih koncerata sve do septembra.

- Prošle godine sam u ovo vreme bila kod kuće, nije mi bilo lako, prolazila sam jedno od najtežih životnih razdoblja. Međutim, ove godine sam odlučila da se malo opustim i da s meni dragim ljudima provedem ovo leto - priča Vladićeva koja se uspešno oporavila nakon dramatičnog razvoda od Narcisa Mujkića.

Zvetda takođe tvrdi kako ona nije tip za žurke poput onih kakve se održavaju na jadranskom mondenskom letovalištu Zrće, već da radije bira neke mirnije, skrivenije lokacije.

- Zrće je meni poslednja opcija, nisam taj tip. Neko ko me prvi put vidi sigurno pomisli, s obzirom na moju energiju, da sam stvorena za Zrće. Međutim, greše, ja sam zapravo osoba za koja voli da skloni nekud gde nema puno ljudi. Tu sam jako opuštena. Volim mir, volim tišinu, društvo koje ćuti... Knjiga u ruci i to je za mene idealan odmor. Volela bih da se skinem u toples, ali to je jako riskantno. No, priznajem da mrzim one crte koje se naprave od kupaćeg - izjavila je kroz smeh Indira.

makonda-tracker