prirodno

JEDNOSTAVNA PLETENICA, MINIMALNO ŠMINKE: Jelena Đoković u vrlo diskretnom izdanju sa Novakom na "Sanremu" (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Sonja

06-02-2020 10:19h
Novak kao i uvek presladak, harizmatičan. Jelena je njegov izbor, poštujem

Praziluk

06-02-2020 10:51h
Namazani folirant sa prirodnim look izgledom. Čoveče, možeš po kući, kada ideš medju svet totalno je bzv da izgledaš kao da si izašla iz kade. Totalno bzv.

снежана вршац

06-02-2020 12:40h
дама уз свог господина.браво.честитам

Mare

06-02-2020 12:51h
Nije mogao da izabere goru zenu i to u svakom pogledu.

Senka

06-02-2020 17:29h
Jelena je u svemu jedna normalna, prirodna mlada zena, majka i velika Noletova podrska u svemu i njegov zivotni saputnik i nisu mi ni malo jasni ovi ruzni, zlibni i zajedljivi komentari. Preslatki su i ona i Nole.

Zara

06-02-2020 18:33h
@Senka
Niko ne govori o njenom majčinstvu, držite se teme, pričamo o pletenicama i tome da nije normalno da ode na San Remo kao da je izašla sa tuširanja. Baš me briga i da li je mlada ili nije, da li je dobra majka ili nije, da li je normalna ili nije, pričamo da je nepristojno da ovako hoda a na neki način predstavlja i Srbiju. Naravno da ne treba da bude nafrakana, da ima silikone itd, već samo da poštuje priliku u kojoj se nalazi.

veverica

07-02-2020 20:58h
Mirka Federer je riba i po za ovu bezličnu individuu koja je umislila da je nešto bitno. Izgleda kao pokisla, neuhranjena kokoška...Htela sam da se ispovraćam kada sam pročitala njenu priču o pravljenju kozmetetike od sopstvenog mleka koje je izmuzavala i zamrzavala ...a žao joj da ga baci...Ništa odvratnije nisam pročitala. Novak je milion svetlosnih godina ispred nje.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: