zanimljiv podatak

SVI ZNATE ZA NJEGA, ALI NE I KAKO SE ZAISTA ZOVE: Ovo je pravo ime Dada Topića i NIKADA ga ne biste pogodili

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Zoran

05-02-2020 12:29h
Slusao sam njegov intervju. Sjajan covek...pricao i o tome...kum mu je Jevrejin.

Ljubisa

05-02-2020 14:38h
@Zoran
Kum mu je jevrejin, koje su dadin tata, ujak, stric, brat, gasili u zivi krec... Otac mu je Dao ime adolf, ko i svaki fasista....

Srbin

08-02-2020 21:14h
@Ljubisa
Ljubiša, mnogo je zlikovaca čija su deca časni ljudi, baš kao što je mnogo časnih roditelja čija deca su zlikovci! Dado Topić je svetski čovek, priznat rok muzičar i naš dragi i simpatični sugrađanin. Potrudimo se da uvek uočimo/vidimo da je čaša polupuna, a ne poluprazna. Biće nam svima lakše i lepše u životu.

Vave

05-02-2020 14:14h
Gospode! Ima li neko ko nije znao pravo ime Dade Topica? A i koga briga? Covek ima glas DA SE SMRZNES! A uz to je i NORMALAN!

Nole

05-02-2020 15:27h
Ime je normalno kao I svako drugo ime. A sto ga je imao I neki negativac pa to je slucajnost. Toliko je bilo u istoriji negativaca da bi danas bio problem dati ime ako bi se vagalo po tome kakav je tamo neko bio. Pa to bi bilo isto kada bi rekli da je Hitler pio vodu iz case I da su svi koji piju vodu iz case u najmanju ruku sumnjivi.

Gimnazija

05-02-2020 16:11h
Isli smo u istu gimnaziju u Osijeku. Imao je malo duzu kosicu pa ga je direktor cesto slao na sisanje. Ja sam dve godine mladja i bila sam dezurna kad je on isao na sisanje. Bio je mnogo sladak, kulturan i popularan.Svi smo ga voleli. Bio je i odlican djak.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: