strašni podaci

PRED BAZENA SU NAŠLI MRTVOG MUŠKARCA I TO U NJEGOVOJ KUĆI: Voditelj je bio na vrhuncu slave, ali ga je ovo pokosilo

1

Slučaj je opet pokrenut i čeka se epilog

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Voditelj Majkl Barimor je bio jedan od omiljenijih voditelja na britanskoj televiziji, a onda mu se karijera završila 2001. godine kada je u bazenu njegove kuće pronađen mrtav muškarac. Ovaj slučaj je ponovo pod okom javnosti.

 

Tragično nastradao muškarac je Stjuart Labok, koji je u krvi imao tragove narkotika, a na telu povrede koje ukazuju na to da je neposredno pre smrti silovan.

 

Voditelj je uhapšen, ali pušten zbog nedostatka dokaza. Barimor je tužio policiju i zahtevao više od dva miliona funti odštete jer mu je ova tragedija narušila karijeru zauvek.

 

U dokumentarcu o ovom slučaju detektiv tvrdi da je Labok silovan nekim predmetom, a zatim ubijen. Istraga je trajala 6 godina.

 

foto: Profimedia

"Mesto gde je leš pronađen nije bilo adekvatno obezbeđeno, odnosno dozvoljeno je i neovlašćenim licima da ulaze i izlaze. Verujemo da su mnogi od njih odneli sa sobom predmete od vitalne važnosti za istragu, među kojima je i predmet kojim su mu nanete povrede", rekao je detektiv Stiven Dženings.

 

"Verujem da su Laboku bili vezane ruke i noge, kao i da mu je lice bilo prekriveno tkaninom i da se gušio. Možda mu je preko lica stavljen jastuk. Tada je napastvovan i izgubio je svest, a potom je bačen u bazen gde se udavio", rekao je profesor sudske medicine Džek Krejn.

Barimor je nakon tragedije postao rijaliti učesnik. Bio je u rijalitiju "VIP Veliki Brat", a nedavno se prijavio i za "Ples na ledu", ali je odustao od učešća zbog povrede ruke.

 

 

makonda-tracker