KAKO VAM SE ČINI?

MEGAN ĆE SE USKORO POJAVITI U KANADSKOM RIJALITI PROGRAMU? Ovo će biti njen posao!

3

Sve je smislila veoma brzo 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan Markl nakon što je sa suprugom Harijem napustila kraljevsku porodicu prihvatila je prvi posao, a reč je o pojavljivanju u kanadskom rijaliti šou o drugim venčanjima, u kojem bi Megan više puta trebala gostovati, pišu britanski mediji.

 

Prema izvoru bliskom produkcijskom timu, Megan će gostovati više puta u šou "I Do, Redo", gde će se pridružiti svojoj bliskoj prijateljici, stilistkinji za venčanja Džesiki Murlonej, zvezdi Netflixovog rijalitija.

 

Njena pojavljivanja u šou će biti povremena, tvrdi izvor koji nije otkrio da li će i koliko Markl biti plaćena. U 10 epizoda šou prati 10 parova i njihova katastrofalna iskustva s prvim venčanjima pre nego što ostvare venčanja iz snova iz drugog pokušaja.

 

foto: Profimedia

Markl, koja se jednom razvela, a koja je sad udata za princa i sama je imala sličan momenat u životu, piše Page Six. Njeno venčanje koštalo je više od 42 miliona dolara.

 

Murlonej (39) je na kraljevskom venčanju bila deveruša, a u ceremoniji je učestvovalo i njeno troje dece. Nakon brojnih pojavljivanja u šou "Good Morning America", gde je gledaocima davala savete kako da se jeftino, ali dobro obuku, Mulronej sada dobija svoj šou, u kojem učestvuju parovi iz SAD-a i Kanade, prenosi Index.hr.

 

foto: Profimedia

Markl, koja živi u sa suprugom i sinom Arčijem u Vankuveru, otkako se preselila iz Velike Britanije u januaru, trenutno traži holivudskog agenta. Prošlog meseca Markl je potpisala ugovor sa Diznijem za još uvek nepoznati projekt u kojem će pozajmiti glas u zamenu za donaciju udruženju za spas slonova koju podržava.

 

Inače Mulronej i Markl su se upoznale tokom snimanja serije "Suits", u kojoj je Megan glumila Rejčel Zejn.

 

Iz produkcije nisu odgovarali na pitanja o Megan Markl, dok je publicistkinja koja radi na šou odbila da komentariše sve u vezi s njom. Rekla je samo da snimanje šoua nije završeno ti da još uvek nije određen datum premijere.

 

 

 

makonda-tracker