razljutili su je

OVU PORUKU POSVEĆUJE ŽENAMA KOJE JE OMALOVAŽAVAJU: Snežana oštro odreagovala i otkrila sve o sebi!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Bas

02-02-2020 12:06h
Dajte joj kolumnu Iskustva jedne sponzoruse.

Tom

02-02-2020 15:23h
Neznam zašto ova žena ima stalno neku potrebu objasnjavati, predavati ljudima sta su i ko su, ko ce biti, sta je ona prosla, savetovanje bez da je neko traži savet..idi bre zeno nadji si zanimanje bez da propovedas

Asi

02-02-2020 18:25h
Draga moja svi mi ucimo kroz zivot
Padamo i ustajemo
Placemo i smijemo se
Ti si veoma povrsna osoba
Ceka tebe jos puno toga
Zato bolje manhe govori
Jer ce ti ove izjave biti smijesne za par godina

mira

04-02-2020 00:19h
Zaključujem da je Snežana nepopravljivo isfrustirana i iskompleksirana , kada ovako razmišlja sa 50 . Normalna osoba sa godinama stiče mudrost, što ovde nije slučaj !

Mirjam

14-04-2020 11:46h
Ona je dozivela isto ono sto je i ona uradila muzavljevoj prvoj zeni.
Bila je sponzorusa ,koja ga je razvela od prve zene.Tada je blistala misleci kako je postigla veliki uspeh.A onda se nasla druga koja je njoj to isto uradila.Pa Snezana se jos nije povratila od soka,te stalno mudruje i prica ,prica.

PANTO

29-05-2020 09:01h
SNEKI DAKI OGORCENA SPONZORUSA
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: