Nikola Rađen: Nisam neveran muškarac

0
Po dolasku u Beograd vaterpolistu Nikolu Rađena sačekali su napisi da je varao svoju suprugu Anu

Mediji su spekulisali da je slavni delfin Nikola Rađen svoju suprugu, pevačicu Anu Rađen prevario sa igračicom Goranom Gogom koja nastupa sa njom u klubovima, što on oštro demantuje.

- Sa osobom o kojoj se spekuliše nisam ni u kakvom odnosu. Nažalost, kao popularan bračni par, Ana i ja smo se već susretali sa različitim napisima u novinama koji su svakako uticali na naš život. Ali, na sreću, imamo poverenja jedno u drugo i imamo zdrav odnos kao supružnici, prijatelji i roditelji i trudimo se da nas takve stvari ne poremete. Međutim, nije prijatno ni njoj, a ni meni. Umesto da se piše o time što se po ko zna koji put za ponos Srbije podizala srpska zastava i svirala naša himna u Evropi, medijski prostor zauzima nagađanje o izmišljenim bračnim prevarama, i publicitet se pridaje apsolutnim trivijalnostima. Svakako da bih više voleo da ste više pitanja posvetili mojoj zlatnoj medalji sa Svetske lige i da ste me pitali koliko sam puta preslušao Anin CD koji se od ove nedelje nalazi u prodaji i koja mi je omiljena pesma - kaže Nikola kome smeta epitet nevernog muškarca.

- Upravo zbog tračeva, ljubomore i senzacionalističkih tekstova ostajete obeleženi pogrešnim epitetima. To mi s jedne strane jako smeta, a opet, sa druge strane znam da kao medijski par moramo izdržati i teret i pritisak medija... verovatno bismo zbog takve medijske klime u suprotnom bili neinteresantni. Međutim, ja ni ne smatram da važim za nevernog muškarca, budući da znam ko sam, šta sam i koliko volim i poštujem svoju ženu. Najbitniji je Anin i moj odnos, i to da imam najdivniju suprugu na svetu - zaključuje Rađen.

Jelena Kulović

makonda-tracker